Оліч

Антиперспірант-спрей тривалої дії Biotrade

Антиперспірант-спрей тривалої дії Biotrade

Якщо ви зтикалися з тією проблемою, коли ви соромитеся вдягнути щось вобтяжку, або щось не чорного кольору, бо можете спітніти - спробуйте цей спрей! Для мене він виявився знахідкою.

Для початку треба використовувати Одорекс три дні (ввечері після душу на сухі пахви). А потім в залежності від того, який буде у вас ефект (я користуюся раз на тиждень). На ранок не потрібно змивати милом, тільки водою.

Колись я купувала кульковий антирерспірант тривалої дії (наче як це був dry dry) і з ним ми не подружилися. А цей спрей дійсно допоміг, а ще формат спрею мені здається дійсно дуже зручним, висихає він набагато швидше.

Користуюся я ним більше ніж півроку і залишилось ще 25-30% об'єму, тож вистачає його надовго.

Єлиний мінус для мене - їдкий запах при використанні. Після висихання все ок.

Інструкція така:

Ввечері нанести достатню кількість антиперспіранту на добре вимиту та суху шкіру та почекати поки він висохне. На ранок промити ділянку шкіри тільки водою. Повторити процедуру три вечори поспіль. Для тривалого ефекту наносіть Одорекс один раз в 7-14 днів. Наприклад: якщо після першого використання пітливість з'явилася на 10 день, то Одорекс слід застосовувати кожні 9 днів. Протягом цього періоду шкіру можна мити різними видами мила, тому що мило не впливає на антиперспірантний ефект продукту. Не потрібно використовувати Одорекс кожен день.

Важливо!

- Одорекс слід застосовувати на здоровій та неушкодженої шкірі.- Процедура видалення волосся в зоні нанесення антиперспіранту не має проводитися в день його застосування.

- Не використовуйте цей продукт, якщо у вас є гіперчутливість до солей алюмінію.Якщо ви відчуваєте сильні печіння, свербіж або виникли почервоніння, припиніть використання продукту. Якщо скарги не зникають протягом 3 днів, зверніться до дерматолога.