Люблю цей крем 🩵
Мій особистий досвід користування цим засобом.
У мене комбінований тип шкіри і чутливий саме до кремів, скільки не пробувала – все викликало подразнення. Коли я захворіла, шкіра стала дуже суха і я зрозуміла, що потрібно шукати крем, та не знала який обрати, адже ризикувати не хотілось. Подруга порадила Mixa і я їй дуже вдячна.
Це перший крем, від якого моя шкіра не стала жирнючою, не було подразнень та висипів.
І от, по результату: зволожує шкіру обличчя, деколи даю і на шию, класно вбирається, може лишати а-ля легку плівку перші пару хвилин, та вона не липка, а просто дає матовий фініш. Коли обличчя більш сухе, то навіть немає цього, тобто крем швидко вбирається) Висвітлює шкіру та спонукає загоєнню пост акне, чи прибирає прищі, не скажу, можливо більш висвітлює їх. Немає відчуття стягнутості, пори не забиті, та не звужує їх.
Текстура крему більш гелева, не така густа як звичайні креми, тому цей крем підійшов моїй шкірі. Наноситься легко, багато крему не потрібно щоб нанести на все обличчя, тому за три місяці активного користування ще не закінчився. Зверху покриваю лише spf, тому потрібно почекати пару хвилин, щоб не скочувався, не знаю як буде поводити себе з тональним. Шкіра після цього крему гладенька та приємна на дотик.
І за запах, так, він специфічний і доволі яскравий, ніби якись рослинно-кремовий, але ні. Мені не є неприємним, та це дуже суб'єктивно.
А тепер питання, хто знає класну альтернативу? Буду вдячна за поради, бо я нарешті добралася до кремів і зрозуміла, що деякі підходять і хочеться спробувати більше 😄
Коментарі (0)