ANAGLOW

СОНЦЕЗАХИСТ ВІД EUCERIN - КРУТИЙ ЧИ НІ?

Що ми знаємо про бренд Eucerin? Eucerin - це німецький бренд дерматокосметичних продуктів, який належить компанії Beiersdorf AG. Бренд спеціалізується на розробці та виробництві продуктів для догляду за шкірою обличчя та тіла, а також для лікування дерматологічних захворювань. Особисто я познайомилась із цим брендом, коли спробувала їх крем для обличчя, який залишив гарні враження.

Eucerin Daily Protection Face Lotion & Sunscreen SPF 30 Fragrance Free - засіб на основі фізичних та хімічних УФ-фільтрів.

Є думка, що фізичні фільтри "найбезпечніші" з УФ-фільтрів, але у них є мінус - їх видно на шкірі білястою плівкою. У свою чергу, є багато інформації, що хімічні фільтри мають побічні ефекти - призводять до чутливості шкіри, її подразненню тощо. Особисто я навіть не знаю, чому вірити😳😳😳

Характеристики засобу: білий кремовий засіб, розподіляється добре, поглинається повільно, висвітлює шкіру, може скочуватися протягом для або під макіяжем.

+++ Плюси:

• великий об'єм - 100 мл;
  • можна використовувати як для обличчя, так і для тіла;
  • зволожує шкіру;
  • фізичні фільтри у складі.

--- Мінуси:

• вибілює шкіру (моя і так бліда шкіра стає ще світлішою і виглядає це не дуже);
  • може скочуватися під макіяжем, після носіння окулярів тощо.

Ще одна деталь - після нанесення цей засіб залишає сяючий фініш - комусь це сподобається, а комусь ні.

Як я його використовую: раніше наносила на обличчя, але потім зрозуміла, що мені не дуже зручно його використовувати, лягає на обличчя не так, як я б того хотіла, тому використовую для шиї та декольте - прекрасний варіант (не так вибілює + зволожує + сонцезахист все ж таки). Але повторно цей продукт не куплю, він не такий універсальний, як здавалося(((

❓❓❓ Дівчата, порадьте мені, будь ласка, крутий сонцезахист, який не вибілює шкіру. Буду дууууууже вдячна. Дякую, що дочитали до кінця!❤️❤️❤️