YuliHrytskoff

Перші враження від подарункового боксу Garnier #Свідомакраса

Перші враження від подарункового боксу Garnier #Свідомакраса
Перші враження від подарункового боксу Garnier #Свідомакраса
Перші враження від подарункового боксу Garnier #Свідомакраса

Ось і до мене сьогодні прийшов такий довгоочікуваний подаруночок-бокс із засобами Garnier! Так приємно ще з самого ранку, п’ючи каву, отримати дзвінок від кур’єра і за 20 хвилин посилочка вже у мене) Гарний настрій гарантовано на весь день!

Насамперед, хочеться подякувати командам Makeup та Garnier за таку чудову і, насамперед, важливу акцію, адже питання збереження довкілля з роками стоїть все гостріше, а підіймаючи його частіше, у людей формується правильне розуміння необхідності свідомого споживання та дбайливого ставлення до навколишнього середовища і власного здоров’я. Я поділилась своїм маленьким вкладом у збереження нашої прекрасної планети і багато чого нового та цікавого почерпнула з дописів дівчат, а отримавши за це подаруночок – радості не було меж!

Ну і щодо самого боксу. По-перше, це саме оформлення. Воно прекрасне! Якісна і дуже міцна крафтова коробочка (якій я, звичайно ж, знайду застосування), в якій у яскравому пакувальному папері дбайливо були зложені засоби по догляду від Garnier. Я обожнюю такі пакування і отримую від них щонайменше естетичний екстаз!)

Ну і, по-друге, це сама косметика! Десять повноформатних засобів по догляду за обличчям, тілом та волоссям – дуже щедрий подарунок! І дуже вчасний для мене, так як у мене якраз закінчився крем для тіла, дезодорант і міцелярка на дні) Ну а шампуней і бальзамів-масок для волосся взагалі ніколи не буває забагато - в мене це найбільш розхідний матеріал!) Все передивилася, перечитала описи на флакончиках-баночках, передивилася текстури, перенюхала аромати засобів) Обожнюю ці перші враження від нової косметики!) Я і раніше часто користувалася продукцією Garnier, але саме ці засоби для мене в новинку, тому із радістю буду тестувати кожен продукт і коли по косметичних засобах буде сформована конкретна думка – залишу її у своїх відгуках.

Ще раз дякую за такий чудовий подарунок, а всім дівчатам – учасницям конкурсу – приємного тестування!