Blondie_rs

Some By Mi: нові суперестетичні банки на полиці

Some By Mi: нові суперестетичні банки на полиці

Привітики! 💜 Я таки наважилась після важкого дня зібратись із думками та поділитись враженнями про "інстаграмні" баночки з Кореї! Бренд для мене новий; тож було цікаво з ним познайомитись.

Одразу у вас виникне запитання: для чого мені здався ретинол в такому віці? Ну, я побачила фіолетові банки і захотіла їх для мами. Але протестувати потрібно й на собі, адже на мені відповідальність за слова та перед тими, хто мене читає🫶🏻

𝐑𝐞𝐭𝐢𝐧𝐨𝐥 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐧𝐬𝐞 𝐑𝐞𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐒𝐞𝐫𝐮𝐦. Ви бачите те, що і я?! Скляна темно-фіолетова баночка з неймовірним лаконічним дизайном - мрія кожного б'ютіголіка. Вона виготовлена з дуже солідних матеріалів, тож її приємно тримати в руках.

У складі міститься [ключові компоненти] 0,1% ретинолу; ретинал, бакучіол, ніацинамід, цераміди та екстракт азіатської центелли. Загалом виробник обіцяє анти-ейдж ефект, підвищення еластичності та пружності, заспокоєння, висвітлення та боротьбу зі зморшками.

Сироватка має легеньку віддушку, яку я так і не зрозуміла, бо запах ну зовсім мінімальний. Водянисто-молочна текстура легко розподіляється по обличчю; адсорбується також добре та не залишає жодного дискомфорту.

𝐑𝐞𝐭𝐢𝐧𝐨𝐥 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐧𝐬𝐞 𝐀𝐝𝐯𝐚𝐧𝐜𝐞𝐝 𝐓𝐫𝐢𝐩𝐥𝐞 𝐀𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐄𝐲𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 перш за все вразив мене своїм об'ємом [30 мл] та красивим тюбиком. Має цікавий носик-аплікатор, через який дуже добре дозується продукт. Я навіть підозрюю, що ним можна робити масажик, хмммм.

В складі має також як і в сироватці - ретинол 0,1%; ретинал, ніацинамід, а ось відмінним є вміст колагену та аргіреліну. Виробник зазначає, що засіб можна наносити не лише на зону навколо очей, а й на любі ділянки, де потрібна точкова корекція (лоб, навколо губ, шия тощо).

Крем має приємну текстуру, легко розподіляється та швидко впитується. Залишає після себе приємне відчуття зволоженості та живлення.

Взагалі, ретинол рекомендують вводити дуже й дуже акуратно, пробуючи раз в тиждень [ну це не з моїм терпінням; а шкіра немов і не свариться]. Можуть бути різкі реакції, почервоніння та висипання, тож завжди слід зробити тест. Також, важливо обов'язково "закрити" продукти сонцезахистом, та уникати використання у разі вагітності чи її планування [про останнє дізналась недавно і не знаю, чи настільки правда; можливо, ще залежить від концентрації].

Отже, покористувавшись кілька днів, одного ранку встала і не побачила своїх мішків під очима, права сторона обличчя взагалі була ідеальною та наче відфотошопленою (поки не знаю, чи це його заслуга, але я більше нічого в базовому догляді не змінювала). У мене зона під очима дуже фіолетова, прям як ця банка 😂 Тож, була здивована таким цікавим результатом. А заради "гострих" відчуттів вирішила нанести на все обличчя замість крему (різниці майже ніякої). Я люблю екстрім, що тут сказати.

Бренд на Мейкапі представлений, але даних продуктів тут поки не знайшла.