YuliHrytskoff

Парфумований крем для рук MARÊVE "Gold Champ"

Парфумований крем для рук MARÊVE "Gold Champ"

Крем для рук - один з найнеобхідніших засобів догляду за шкірою, адже наші ручки схильні до тих же вікових змін, що і шкіра обличчя, а агресивне зовнішнє середовище, перепади температур, робота по дому без використання рукавичок, але з використанням побутової хімії - всі ці фактори сприяють пошкодженню епідермісу і, як наслідок - сухість шкіри, передчасне старіння, пігментація, зморшки... Тому догляд за шкірою рук потрібен не менш ретельний, ніж за шкірою обличчя, адже наші ручки - це саме те, що в першу чергу видає наш вік, професію, а іноді - і соціальний стан.

Я вже давно знайшла свій ідеальний крем для рук, який чудово відновлює і лікує мою чутливу і проблемну шкіру рук, але, як і всі дівчата, люблю експериментувати з косметикою та пробувати нові засоби. Тому в даному дописі хочу поділитися своїми враженнями про Парфумований крем для рук "Gold Champ" від MARÊVE.

Парфумований крем для рук MARÊVE "Gold Champ"

Дизайн крему, звичайно, дуже оригінальний та стильний. Приємно і самому користуватися, і на подарунок чудово підходить.

Крем приїхав до мене запакованим у красиву картонну коробочку, на якій є вся необхідна інформація про засіб від виробника.

Сам крем поміщений у металеву баночку-шайбу. Дизайн витриманий у стильних чорно-білих тонах. Єдиний мінус в оформленні – під кришечкою не було ніякої захисної мембрани, в баночці було тільки половину крему, інша половина була на кришечці… Що не зовсім приємно та не дуже гігієнічно (думаю, виробнику варто ще доопрацювати цей момент).

Ну і сподобалась мініатюрність баночки – вона з легкістю поміститься у найменшу жіночу сумочку чи навіть у карман, тому крем можна носити із собою, якщо в цьому є необхідність.

В загальному, дизайн дуже приємний, мені імпонує! Тому тут однозначно плюс!

Склад крему, в принципі, не поганий, але й до ідеалу йому далеко! Є в ньому доволі велика кількість натуральних й дуже корисних для шкіри компонентів, наприклад, масло ши, олія какао, гліцерин, пантенол, аллантоїн; проте, не обійшлося й без таких компонентів, як консерванти, стабілізатори, віддушки, барвники... Звичайно, це не найстрашніші компоненти, але все ж таки у складі вони є. Також виробник зазначає, що продукт відноситься до категорії «натуральної косметики», проте, у складі є й компоненти, що мають синтетичне походження.

Консистенція крему дуже приємна – легенька, ніжна, в міру густа.

Колір – золотаво-персиковий.

Запах – ну дуууже інтенсивний і насичений! Фруктово-квітковий, яскравий і виражений. Мені найбільш відчувається маракуя і квіткові нотки, а також, хоч виробник і не зазначає його – мускус. Особисто для мене аромат нав’язливий, але цей момент, звичайно, дуже індивідуальний. Аромат надзвичайно стійкий! Наносячи крем звечора перед сном, вранці я ще чую запах крему на руках. І так, він залишається навіть після миття рук з милом… Далеко не всі парфуми можуть похвалитися такою стійкістю! А ще, запах крему відчуваєте не тільки ви, а й всі оточуючі…

Завдяки ніжній невагомій текстурі крем дуже легко наноситься та розприділяється по шкірі, при масажі рук не скатується. Поглинається практично миттєво, ні жирності, ні липкості на руках не залишається. Перший час після нанесення крему є деяке відчуття чогось інорідного на шкірі, але це доволі швидко проходить. Тому крем прекрасно підійде для денного використання і на роботі, коли необхідно зволожити шкіру, але, при цьому продовжувати працювати руками.

Ну і щодо ефективності. В цілому, крем дає деяке зволоження шкірі, але воно не дуже інтенсивне. Особисто мені крем дає більше косметичний ефект – після нанесення його на шкіру, руки виглядають доволі доглянутими, проте реально відновити шкіру, вилікувати шелушіння, дрібні тріщинки (саме такі проблеми у мене виникають в холодний період року, а також при частому контакті з миючими засобами/побутовую хімією) даний крем однозначно не здатний.

З цього вважаю, що крем Gold Champ прекрасно підійде для безпроблемної шкіри рук, коли хочеться просто трішки зволожити шкіру, на літній період, на роботу. Проте для сухої і пошкодженої шкіри рук, яка потребує реального зволоження і відновлення, він буде малоефективним.

В цілому, крем цікавий і доволі непоганий – має свої як плюси, так і мінуси. Але чи сподобається та підійде він особисто вам – треба пробувати тільки самостійно.