Порівняння зволожувального гелю з вітаміном С та гіаулоронового алоє гелю Garnier

Порівняння зволожувального гелю з вітаміном С та гіаулоронового алоє гелю Garnier

Варто зазначити, що шкіра в мене комбінована та є сухі ділянки біля крил носа і лоб. Великих висипів немаю. Я алергік тому мало що можу наносити на своє обличчя. Багато що я змиваю з обличчя після нанесення- не можу витримати , потрібні невагомі текстури.

Упакування.

Обидва гелі у скляних важкеньких баночках. Нажаль без лопаток для нанесення . Але то не страшно.

Аромат у алоє гелю дуже віддає спиртом , а у гелю з вітаміном С взагалі невагомий запах приємний ненав'язливий, спиртом не відповідає зовсім, хоча у складі він є.

Колір - абсолютно прозорий у обох гелів.

Текстура у алоє гелю більш густа текстура, він тягнеться так ніби в ньому є муцин. А у гелю з вітаміном С текстура більш водяниста та невагома, я таку довго шукала. Для мене ця текстура ідеальна.

Консистенція. Алоє гель липкий, трішки тянеться, після нанесення стягує шкіру та відчувається плівкою, тому я наносила його на хвилин 5 чекала то потім змивала. Ось так з ним було.

Алергію не викликав і це плюс. Трішки зволожував

Оцінюю його на 7 з 10.

Гель з вітаміном С набагато ніжний та делікатніший. Не липкий на обличчі, плівкою не лягає. Після нього шкіра зволожена, ніжна та сяє. Це перший засіб який дає моїй шкірі сяяння. Оцінюю на 10 з 10 по всім показникам.

Нарештія його знайшла. Кому не підійшов алоє гель - спробуйте з вітаміном С