ksnklb

Міцелярка з олійками 🌼

Міцелярка з олійками 🌼
Міцелярка з олійками 🌼

Почну з того часу, коли я вирішила придбати коричневий гель для брів, який виявився водостійким і не змивався нічим. Тоді мені подруга порадила цей варіант міцелярної води, як доволі бюджетний і здатен стерти водостійку косметику. І дійсно, все змилось. Гелем інколи користувалась, та на нього йшло забагато часу і спонжів🤷🏻‍♀️

Міцелярка так і залишилась чекати свого часу і дочекалась. Коли постало питання змивання spf, я довго шукала засоби і згадала за міцелярну воду, оскільки вона з олійками, вирішила спробувати і змиває добре, потім змиваю це все емульсією для вмивання, чи пінкою.

Пори не забиваються, як і нема висипів (окрім тих, що з'являються раз в місяць, ну ви зрозуміли 🙄). Знаю, що у багатьох відчувається печіння на шкірі, у мене таких відчуттів немає і взагалі немає неприємних відчуттів. Залишається жирний слід на обличчі, тому краще змивати засобами для вмивання. Не сушить шкіру, звичайний макіяж змивається легко.

За саму баночку: вона велика, вистачить на довго; є прозора частина і частина олійок, тому потрібно збовтати перед використанням; за запах, приємний, але дуже насичений і надто сильно відчувається відчувається, аж стає "душним".

А Ви користувались цією міцеляркою?