YuliHrytskoff

Зволожувальний гель з вітаміном С Garnier Naturals

Зволожувальний гель з вітаміном С Garnier Naturals

Всі ми звикли, що найбільш традиційним зволожуючим засобом для обличчя є крем. Проте відчутне зволоження шкірі можуть також надавати і такі засоби як гель для обличчя. Останнім часом гелі, відновлюючі гідробаланс шкіри, стають дуже популярними, тож протестувати Зволожувальний гель з вітаміном С Garnier Naturals було доволі цікаво. А своїми враженнями про засіб я поділюсь у даному відгуку.

Гель приїхав до мене запакованим у симпатичну картонну коробочку, на якій можна ознайомитися з відомостями про засіб від виробника.

Сам засіб поміщений у важкеньку скляну баночку, що міцно закривається кришечкою, що закручується. В загальному, дизайн мені дуже сподобався, єдиний момент, який мене трішки розчарував – під кришечкою не було ніякої захисної мембрани, тому при транспортуванні частина гелю вилилась на кришку.

Консистенція засобу гелева, в міру густа.

Колір. Гель абсолютно прозорий.

Запах в гелю дуже приємний! Легенький освіжаючий, з цитрусовими нотками. Абсолютно не хімозний та ненав’язливий. Перший час аромат засобу відчувається на шкірі (до години часу після нанесення).

Наноситься та розприділяється по шкірі дуже легко завдяки гелевій консистенції засобу. Для цілого обличчя мені потрібно буквально невеличку горошинку гелю, тому розхід виходить доволі економним.

Впитується швидко – засобу необхідно буквально три-п’ять хвилин до повного поглинання. Поки гель повністю не впитався і ще декілька хвилин після поглинання на шкірі відчувається липкість. Але дане відчуття доволі швидко минає. Також деякий час після нанесення гелю він відчувається на шкірі. Загалом, по нанесенню та впитуванню я зрозуміла, що гелю необхідно близько 15 хвилин, щоб повністю «влягтися» на шкірі – після чого зникають будь-які дискомфортні відчуття, як от плівки чи маски на шкірі. І навпаки, залишається тільки відчуття комфорту та легкого зволоження.

Жирності чи блиску гель на шкірі не залишає. Шкіру не стягує та не сушить. Пори не забиває. Загалом, відчувається доволі комфортно.

В мене шкіра комбінованого типу, в теплий період року більше схильна до жирності, в холодний (а особливо коли розпочинається опалювальний сезон) – до сухості. Доволі чутлива. Є розширені пори, лущення та почервоніння. Тому крем для обличчя я наношу тільки звечора, бо якщо його нанести вранці, навіть самий легенький, - мене цілий день буде переслідувати жирність, шкіра буде блистіти, а макіяж погано триматися. Тож гель від Garnier я наношу вранці після вмивання – він надає моїй шкірі легеньке зволоження без жирності, маскує лущення, непогано вирівнює рельєф та тон шкіри. Також гель дуже гарно підходить в якості бази під макіяж – тональний крем, консилер, румяна чи пудра від нього не скочуються та не розмазуються, а навпаки – тримаються значно довше.

Загалом, я Зволожувальним гелем з вітаміном С від Garnier залишилась задоволеною! Звичайно, він не панацея і чуда не зробить, також, швидше за все, буде мало ефективним для сухої чи зневодненої шкіри. Але для жирної чи комбінованої шкіри на теплий період року – це прекрасний варіант легенького зволоження без жирності, або ж бази під макіяж.