Alina_Demchenko

Три кроки до гарної шкіри : Elizavecca Anti Aging Egf Aqua Mask

Інколи, я полюбляю користуватися тканниними масками. Це не лише приємна процедура для шкіри обличчя, а ще й спосіб на 15-20 хвилинок просто розслабитись.

Ця ж маска для обличчя, має в собі три етапи :

• очищення ( в одному з відділів є пінка для обличчя)
  • зволоження/провідник ( є відділ з сироваткою)
  • зволоження /релакс ( сама тканнина маска)

Першим етапом, як і потребує бьюті етекет, повинно бути очищення. Це доволі густа консинстенція з нейтральним ароматом ( я його майже не відчуваю ) і білим кольором. Засобу у саше - багато. І це мені так здалось ще на початку, коли я видавила його на руки. Але це ж пінка: якщо кількості у "сухому" вигляді мені здалось забагато, то уявіть скільки виявилось піни. Я могла вимити всіх своїх котів, ще й чоловіка в придачу. То ж сміло можу сказати , що його вистачить на декілька повноцінних разів. Що до самого засобу, він трошки нагадує мені рідкий safeguard чи чорну пінку Nivea Make Up Expert. Очищує до скрипа, алене помітила стянутості. Я такими засобами інколи користуюсь, тому мені цей засіб більше сподобався. (додам до продуктів - ті що дуже схожі)

Засіб який я не очікувала побачити, ще й під номером 2. Я звикла як: очищення, сироватка , крем або очищення, маска, крем. Я ніколи не робила підложку з сироватки перед маскою, бо завжди вважала, що саме цим засобом і просочена тканина.

Що ж, засобу в саше - теж багато. С тим що я нанесла дуже багато пінки, з сироваткою я була трішки економніша. Вистачило її на три рази.

Сама консинстенція засобу доволі густа, більше нагадує гель для зволоження. Приємна, гарно охолоджує, має липкість. З звичайним кремом працює неперевершенно. Аромат більш нейтральний, хоча є якісь квіткові нотки. На що схожу - навіть не можу сказати ( найбільш схожий аналог - ампульна сироватка від Farmstay. Вона має схожу текстуру і аромат, а також самі властивості)

Лише в процессі тестування, я дізналась два цікавих факти про цей продукт : те що він має більше негативних відгуків ніж гарних і те що він антивіковий (35+) . Але процес був запущен і тому я продовжила лежати з нею. Рідини, в якій була маска, було дуже багато. Це норма для корейських засобів. Тому, я трохи віджала її, що б вона не плавала по моєму обличчі. Маска приємно охолоджувала обличчя, в деяких місцях трохи пощипувала ( там де були висипання) . Я проносила її 20 хвилин, а потім зняла. Хоча в комментарях під цим продуктом писали що вона нереально липне - я цього не відчула. Маска як маска.

Зверху закріпила її звичайним легким кремом і липкості взагалі не залишилось, як і відчуття плівки чи бруду.

Маска гарно прибрала лущення з лобу, наче не викликала нових висипань. Якогось ліфтинг ефекту - не помітила. Я взагалі не впевненна, що такі засоби його дають.

Речовини залишилось дуже багато, тому я обережно запакувала її і поклала до холодильника. Вже другий день користуюсь нею і мені дуже подобається ( можливо те через холод, але гарно прибирає припухлість ). Я думаю що ця маска явно не для 35+ і що вона дуже схожа на знамениті маски від Elizaveca.