Ya Yana

ТікТок змусив мене купити це

ТікТок змусив мене купити це

Обирати гель для душу — це зазвичай цілий кропіткий процес для мене. Я можу простояти в магазині біля стенду з ними дуже довгий час, обираючи аромат. Цей не підходить під настрій, такий в мене вже був, а ось цей занадто, а той недостатньо… Можливо комусь з вас це знайомо?)

Одного дня я зрозуміла, що мої такі кохані солоденькі, десертні аромати мене дістали. Усілякі абрикоски, кавунчики та ягідки теж не надихають. І в ТікТоці дівчинка розповіла про гель для душу, який нагадує їй один з улюблених парфумів, так ще й стійкість аромату на тілі її вразила. Я вирішила, що варто спробувати і замовила Gold Champ від MARÊVE.

В моїх руках опинився цей стильний флакон квадратної форми. Він має класичний дозатор-помпу, яким зручно користуватися. Гель достатньо густий, тому дозатор не «плюється» ним, а видає потрібну порцію. Двох натискань мені вистачає на все тіло, за умови користування мочалкою. Використовуючи гель без мочалки в мене не виходить зробити густу-густу піну, але очищує він, в обох випадках, чудово.

ТікТок змусив мене купити це

Дрібничка, але така приємна, що цей гель виявився з блискітками. Вони дають таке ніжне перламутрове сяйво і створюють настрій. Це дуже крутий бонус. На тілі після душу вони не лишаються.

Аромат нагадує парфуми за двома факторами. Перший — стійкість. Він дійсно тримається на тілі довше, ніж усі гелі, які в мене колись були. Я його майже не відчуваю, але оточуючі — так. Другий фактор — багатогранність аромату. Зазвичай гелі для душу дуже «прямолінійні», якщо це ваніль, то це чиста ваніль. А тут хочеться слухати і слухати, розгадуючи ноти.

Поки я думала, чи замовляти його, то пробіглась очима по коментарях в ТікТоці та на Мейкапі. Найчастіше дівчата порівнювали аромат цього гелю із Kirke від Tiziana Terenzi, рідше писали про Amber Musk від Montale. Особисто для мене це щось схоже, але цікавіше за L ' Imperatrice від D&G. А ще гель має вайб крихіток Chanel Chance, такий фруктовий з нотками весняних квіточок. Дуже важко описати аромат, раджу затестити його особисто.

Сам виробник вказує, що тут присутні ноти:

🎵 персика

🎵 маракуї

🎵 малини

🎵 конвалії

Шкіра після гелю зволожена та гладенька. Ніякої стягнутості не відчула, лущення не викликав. Доволі комфортний на кожен день. Також немає оцього неприємного відчуття, немов продукт не змивається до кінця і лишається плівкою.

Можу сказати, що я рада знайомству із цим брендом і планую його продовжувати. Тепер хочеться спробувати продукцію з ароматом Rose Wine. А також у них з’явилися місти для тіла, якщо вони такі ж стійкі, як цей гель, то це точно буде must have цього літа.