YuliHrytskoff

Тканинна маска для губ з екстрактом вишні та провітаміном В5 Garnier Skin Naturals

Тканинна маска для губ з екстрактом вишні та провітаміном В5 Garnier Skin Naturals
Тканинна маска для губ з екстрактом вишні та провітаміном В5 Garnier Skin Naturals

Для догляду за шкірою губ у мене було чимало самих найрізноманітних засобів! Серед них і бальзами, і скраби, і різноманітні олійки, і маски, але в традиційному виконанні. Проте такого продукту як тканинна маска для губ у мене ще не було… Тому протестувати Тканинну маску для зволоження й відновлення сухої шкіри губ з екстрактом вишні та провітаміном В5 Garnier Skin Naturals і зрозуміти, що вона собою представляє та оцінити її ефект, мені було вкрай цікаво!

Маска запакована у стандартну для таких засобів профольговану зсередині упаковку, на обороті якої є вся необхідна інформація про продукт від виробника.

На упаковці з двох сторін є спеціальні насічки, завдяки яким її дуже зручно відкрити (і немає необхідності бігати по всій хаті в пошуках ножиць🙃).

Сама маска справді тканинна, проте виготовлена вона не з цупкого матеріалу, як у традиційних тканинних масок для обличчя, а радше з марлі.

Лекало маски дуже велике – охоплює собою не тільки губи, а й шкіру навколо рота, підборіддя, дістаючи аж до носа. Тому, в принципі, підійде для будь-якої форми й величини губ. Між губами маска має виріз, але цей момент більше заважав, аніж надавав зручність.

Після прикладання на губи маска гарно прилягає, фіксується на них, не відтопирюється та не сповзає. З-під маски есенція не витікає.

Маска пропитана есенцією дуже сильно. Після витягання маски, в упаковці залишається ще велика кількість есенції (її потім можна наносити на губи замість бальзаму).

Текстура есенції гелева, доволі густа, дещо в’язка.

Колір у неї прозорий.

Аромат ну дуууже приємний! Солоденький вишневий з мигдальними нотками. Відчувається весь час, поки маска знаходиться на губах та ще хвилин п'ятнадцять після її зняття.

Маску я нанесла на попередньо очищену шкіру губ та залишила для дії на п'ятнадцять хвилин.

Під час перебування маски на губах відчуття доволі комфортні – маска не сповзає, есенція не стікає, шкіра не пече і не свербить. Жодних неприємних відчуттів я не відчула.

Після зняття маски на губах та шкірі навколо рота залишається ще доволі велика кількість есенції, яка самостійно би дуже довго поглиналась, тому я її акуратно промокнула паперовою серветкою. Після цього на шкірі, де була маска, відчувається липкість, яка через нетривалий час проходить.

Ну і щодо результату. На даний момент мої губи в доволі непоганому стані – так, шкіра дещо сухувата, але тріщинок чи ранок, сильної стянутості немає. Після зняття маски шкіра губ дуже м’якенька, гладенька, таке відчуття, наче на губах дуже довго був поживний бальзам для губ. Гарно вирівнюється рельєф і колір шкіри. Думаю, якщо би на губах були тріщинки чи лущення – маска би з ними впоралася з легкістю!

на даному фото губи "до" використання маски для губ

На даних фото губи "після" використання маски для губ

хочеться сказати, що маска за своїм результатом мені сподобалась! Як експрес-метод привести губи в нормальний вид, навіть якщо вони страшенно пересушені та потріскані – це хороший варіант! А для щоденного догляду за шкірою губ достатньо й хорошого бальзаму)