M O N D ✨️

Лінзи з широким спектром використання: 3 короткострокові пари

Лінзи з широким спектром використання: 3 короткострокові  пари

Призначені для оптичної корекції короткозорості та далекозорості на у пацієнтів, які не страждають на хронічні захворювання очей, з можливим астигматизмом, ≤ 1,00 D

Придбати можна онлайн, в оптиці чи косметичних магазинах.

Однак, якщо потрібні діоптрії більше -5, офлайн їх знайти складно.

Упаковка стандартна, включає 3 пари блістерів = 3 пари лінз. На бічній частині, а також на блістерах представлена інф-ція про лінзи та їх діоптрії. В інструкції описуються всі види Acuvue Oasys і майже немає нічого про двотижневі. Тому довелося окремо шукати повну інструкцію в інтернеті.

Особливості лінз у їх способах використання:

1) 2 тижні носіння як денні лінзи;

2) 1 тиждень носіння Днем та Вночі;

3) можуть бути бандажними лінзами під час лікування захворювань очей.

* пункти 2 і 3 можливі лише за рекомендації спеціаліста.

Матеріал:

силікон-гідрогелевий матеріал сенофілкон А, містить 38% води та 62% полімеру.

НД 8.4

DA 14.0

Лінзи прозорі, але мають синюватий відтінок, який не помітний на очах. На самій лінзі є друк із цифр (їх також не видно).

Догляд класичний для лінз: щоденне очищення та зберігання у розчині. Після закінчення 1-го або 2-тижневого терміну потрібно замінити лінзи. Якщо носити не повний день, термін використання може бути збільшений.

Лінзи комфортно надягаються, не викликали роздратування. За моїми спостереженнями, діоптрії трохи менше, ніж заявлено. В інших лінзах цих же діоптрій чіткість була вищою.

Я не стала спати в лінзах, оскільки при звичайному носінні надвечір відчуваю сухість. Тобто. якщо носити їх цілодобово, обов'язково потрібно зволожувати лінзи або промивати. Дрімати в лінзах можна, тоді сухості немає.

У першій парі лінзи швидко порвалися. Можна зробити висновок, що матеріал тонкий і потрібно бути з ним обережними. У той же час можливість носити лінзи і вдень, і вночі - величезний плюс. Особливо це доречно в довгих дорогах. Тому, якщо й повернуся до Acuvue Oasys, то лише з цієї потреби. Денні лінзи можна знайти і більш вдалі.

Лінзи з широким спектром використання: 3 короткострокові  пари
Лінзи з широким спектром використання: 3 короткострокові  пари
Лінзи з широким спектром використання: 3 короткострокові  пари