ksnklb

Про багаторазові спонжі 🤍

Про багаторазові спонжі 🤍
Про багаторазові спонжі 🤍

На фото Ви можете бачити спонж, яким я користуюсь вже два тижні, після кожного використання перу вручну, а раз у тиждень у пральній машині.

Одразу попереджую, що змиваю ним лише spf та гель для брів, оскільки загалом косметикою користуюсь рідко і ще за цей період не доводилось змивати мейк.

На дотик він м'якенький, на коробочці вказано, що з мікрофібри і це так, це дуже приємний матеріал, який можна довго використовувати для чутливих ділянок, наприклад – обличчя.

Звісно, цей спонж більший за звичайні, у дописах раніше було порівняння, та додам це фото і сюди.

Найважливіше питання: Скільки йде засобу?

Сам матеріал не поглинає засіб, як це відбувається із звичайними спонжами, а ніби більш утримує зверху, тому не потрібно аж дуже багато виливати. Звісно, увесь спонж теж не промочити, тому наношу засіб лише на ту частину спонжа, що буде попадати з рожевого боку на мої пальці і відповідно торкатися обличчя, витираючи нанесені раніше засоби. За особистими спостереженнями, засобу йде у 1.5 – 2 рази більше.

Це ж стосується і тоннера, та я його навчилась наносити руками (тут теж приблизно такий розхід).

Тут ми підійшли ще до одного важливого питання: Висихання.

Хоча тканина легенька, зараз не опалювальний сезон, тому сушу спонж довго🤷🏻‍♀️ Думаю, коли буде краща погода, тепліша, буде сохнути швидше, та наразі холоднувато і спонж сушиться у мене приблизно 3 години. Kizza у коментарях писала раніше, що можна сушити дуже швидко на рушникосушарці. Це найкращий варіант, думаю. Ну а так, потрібно шукати якесь сухе, тепле та чисте місце...

Чи збирає якись бруд? Візуально не скажу, але шкіра не стала гірша з цього часу.

Після користування спонжем мию його, можна гелем для вмивання, милом, я пробувала і гелем для душу без шиммера і всякого такого. Добре промиваю, намилюю, добре розтираю, декілька раз промивают і все чудово, відмивається легко і доволі швидко.

Міцелярку чи тоннер на обличчя наносить добре, адже не поглинає так активно у себе засіб, як це відбувається із звичайним спонжем.

Загалом, мені цей варіант сподобався, як на те, що я користуюсь мінімумом із косметики. Поки що найбільша незручність це питання висихання(

Здається, нічого не пропустила, намагалась пройти по пунктах😅 Якщо щось, задавайте питання.

Взагалі, поки писала це, подумала, що потрібно було зробити ще тест із макіяжем, тому колись-колись буде друга частина допису...

Про багаторазові спонжі 🤍
Про багаторазові спонжі 🤍
Про багаторазові спонжі 🤍