Ф ранцузька косметика PAYOT. Що маю та чи варте воно уваги.
Les Demaquillantes Comforting Moisturising Cleansing Micellar Milk від PAYOT.
Вітаю🥀
Є в мне 2 продукти по догляду за обличчям від французького бренду PAYOT, які я використовую. От сьогодні хочу розповісти про Очищувальне міцелярне молочко з екстрактом малини.
Опис.
Призначення : демакіяж, очищення.
Час використання: универсальне.
Тип шкіри : будь-яка, особливо суха.
Воно дбайливо, без тертя і дискомфорту очистить вашу шкіру навіть від стійкої косметики, перетворюючи процедуру демакіяжу на маленький ритуал краси.
Текстура. Аромат.
Засіб має молочкову легку консистенцію білого кольору. Легко розподіляється по шкірі, не залишаючи плівки на обличчі. При цьому після очищення відчуття на шкірі вже начебто вона зволожена.
Аромат присутній ніжний, приємний.
Використання.
Скажу відразу, я майже не використовую цей засіб по прямому його призначенню - демакіяж. Для цього в мене інші методи (https://club.makeup.com.ua/post/7372/)
Я ж використовую молочко в якості 1-го етапу - вмивання зранку, перед нанесенням тонера чи тоніку. Саме таким способом я оцінила його насправді. Бо моя шкіра вікова і для себе я обираю засоби, які максимально не пошкоджують її, не висушують додатково, не завдають дискомфорту. І саме цей засіб мені надає додаткове зволоження вже. А взимку так взагалі шкіра ще й чутлива доволі, то я в захваті від використання. Брала великий об'єм і він доволі економно використовується.
Молочко зовсім не піниться, воно при взаємодії з водичкою стає ріденьким і цим вмиваюся. Після залишається дуже приємне відчуття на обличчі, шкіра м'якенька, оксамитова. Дуже делікатне у використанні. Тому, хто поціновувач саме таких текстур дуже раджу придивитися. А також, дівчатам постарше та ті, хто має схильність до сухості. Взимку для мене це практично спасіння.
Також відзначу той момент, що це молочко від PAYOT зовсім не травмує очі та не щіпає їх. В мене вони занадто чутливі і я досить обережно підходжу до вибору засобів. Так ось з цим, все ок. Але воно не призначене для очей, майте це на увазі. Це я до того, якщо потрапить в очі.
Що ж стосується саме демакіяжу. Так, я і так його використовувала і можу відповісти і на це питання: макіяж видаляє, терти не потрібно. Але тональний треба доочищувати додатково, можливо, і не кожна туш йому під силу. Але це ж і не перший продукт, який повинен видаляти декоративні засоби з обличчя.
Нічого не скажу відносно стійких продуктів, таких в мене не має. Але, напевно що, навряд.
В моєму випадку - молочко Les Demaquillantes Comforting Moisturising Cleansing Micellar Milk від PAYOT чудово очищає мою шкіру, тим самим готує її до подальшого догляду.
Про їх міцелярну воду тут ➡️ https://club.makeup.com.ua/post/9916/
Сподіваюсь була корисною.
З повагою, Ксенія ✨
Коментарі (0)