Тетяна Супронюк

А Баба-Яга проти! Серветки для видалення чорних точок Pore Control Blackhead Off Sheet від Ciracle

А Баба-Яга проти! Серветки для видалення чорних точок Pore Control Blackhead Off Sheet від Ciracle

Я покладала великі надії на Серветки для видалення чорних точок Pore Control Blackhead Off Sheet від Ciracle. Придбала цілу баночку, де їх 40 штук, з надією позбавитись врешті решт цих ненависних чорних точок.

На розпарену після душу шкіру наносила диск (з баночки), зверху плівка, тримала хвилин 10-15. Шкіра ставала м"якшою, і з неї легко видалялись чорні цятки і бруд з пор.

Баночка вже давно пуста. А масочки треба використати, і я прийнялася за діло.

В упаковці 2 маски, вони досить великого розміру. В мене проблемна Т-зона та підборіддя. Після тримання масок пори стали чистіші, пройшлася по ним косметологічною петелькою.

Потрібно сказати, що ефект від цих засобів дійсно є, але він разовий.

А Баба-Яга проти! Серветки для видалення чорних точок Pore Control Blackhead Off Sheet від Ciracle
  1. Це одноразова акція. Тобто, ви робите процедуру, пори начебто чисті, але через декілька годин все заново повертається. Чому так? Бо наша шкіра - це орган, який функціонує по-своєму. І він виробляє шкірне сало, яке знову заповнює пори.
  2. Ми часто плутаємо поняття "чорні цятки" та "сальні нитки". Сальні нитки - це норма, це пори, вони можуть бути з чорними точками - це себум, який окислився при контакті з повітрям. Чорні цятки - це скупчення себуму, бруду, ороговілих клітин, які не можуть вийти назовні і сидять під шкірою. Ми давимо і те, і те, а воно знову обов"язково повернеться.
  3. Цей засіб спонукає давити все лице. Пори ще сильніше розширюються, бруду в них накопичується все більше. Цього робити не варто, тим самим травмуємо шкіру, звідси постакне і пігментація.

Запорукою чистих пор є базовий щоденний догляд! Я переконалася в цьому на собі.

  1. Гідрофільна олія щовечора! Головне правило: жир розчиняє жир. Лише гідрофільна олія здатна розчинити себум в наших порах, а отже сальні нитки не будуть так виражені, а чорні цятки просто не будуть з"являтися.
  2. М"які пінки або гелі для вмивання, які не будуть порушувати захисний бар"єр шкіри.
  3. Регулярне відлущення ороговілих клітин ензимною пудрою (пілінг-гелями/скатками/дисками). Ензимка шліфує пори, через що робить ефект відполірованого обличчя, оцищує пори, сальні нитки стають максимально непомітними, а чорні цятки не з"являються.
  4. Правильний догляд за шкірою обличчя. Це наявність в догляді активів та відновлення. Активи повинні відповідати за себорегуляцію (саліцилова кислота, ніацинамід, азелаїнова кислота, центела і так далі), а відновлення допомагає шкірі здійснювати регенерацію.

Свій догляд за шкірою обличчя описую тут:

Ранкова рутина: https://club.makeup.com.ua/post/8586/

Вечірня рутина: https://club.makeup.com.ua/post/9259/

Дякую за увагу до мого посту! Бажаю всім чистих пор!