А Баба-Яга проти! Серветки для видалення чорних точок Pore Control Blackhead Off Sheet від Ciracle
Що робити для чистоти пор? Знайшлася у мене остання масочка для видалення чорних цяток. Чого ж мені не сподобався цей засіб?
Я покладала великі надії на Серветки для видалення чорних точок Pore Control Blackhead Off Sheet від Ciracle. Придбала цілу баночку, де їх 40 штук, з надією позбавитись врешті решт цих ненависних чорних точок.
На розпарену після душу шкіру наносила диск (з баночки), зверху плівка, тримала хвилин 10-15. Шкіра ставала м"якшою, і з неї легко видалялись чорні цятки і бруд з пор.
Баночка вже давно пуста. А масочки треба використати, і я прийнялася за діло.
В упаковці 2 маски, вони досить великого розміру. В мене проблемна Т-зона та підборіддя. Після тримання масок пори стали чистіші, пройшлася по ним косметологічною петелькою.
Потрібно сказати, що ефект від цих засобів дійсно є, але він разовий.
Так чого ж тоді я проти таких засобів?
- Це одноразова акція. Тобто, ви робите процедуру, пори начебто чисті, але через декілька годин все заново повертається. Чому так? Бо наша шкіра - це орган, який функціонує по-своєму. І він виробляє шкірне сало, яке знову заповнює пори.
- Ми часто плутаємо поняття "чорні цятки" та "сальні нитки". Сальні нитки - це норма, це пори, вони можуть бути з чорними точками - це себум, який окислився при контакті з повітрям. Чорні цятки - це скупчення себуму, бруду, ороговілих клітин, які не можуть вийти назовні і сидять під шкірою. Ми давимо і те, і те, а воно знову обов"язково повернеться.
- Цей засіб спонукає давити все лице. Пори ще сильніше розширюються, бруду в них накопичується все більше. Цього робити не варто, тим самим травмуємо шкіру, звідси постакне і пігментація.
Що робити для чистоти пор?
Запорукою чистих пор є базовий щоденний догляд! Я переконалася в цьому на собі.
- Гідрофільна олія щовечора! Головне правило: жир розчиняє жир. Лише гідрофільна олія здатна розчинити себум в наших порах, а отже сальні нитки не будуть так виражені, а чорні цятки просто не будуть з"являтися.
- М"які пінки або гелі для вмивання, які не будуть порушувати захисний бар"єр шкіри.
- Регулярне відлущення ороговілих клітин ензимною пудрою (пілінг-гелями/скатками/дисками). Ензимка шліфує пори, через що робить ефект відполірованого обличчя, оцищує пори, сальні нитки стають максимально непомітними, а чорні цятки не з"являються.
- Правильний догляд за шкірою обличчя. Це наявність в догляді активів та відновлення. Активи повинні відповідати за себорегуляцію (саліцилова кислота, ніацинамід, азелаїнова кислота, центела і так далі), а відновлення допомагає шкірі здійснювати регенерацію.
Свій догляд за шкірою обличчя описую тут:
Ранкова рутина: https://club.makeup.com.ua/post/8586/
Вечірня рутина: https://club.makeup.com.ua/post/9259/
Дякую за увагу до мого посту! Бажаю всім чистих пор!
Коментарі (0)