Oli Seagull

Babe Laboratorios Super Fluid SPF 50

Babe Laboratorios Super Fluid SPF 50

Давно приглядалась до флюїду від Babe , тільки іншої версії. Коли прийшов час купляти, побачила, що він з'явився у форматі для більш жирної шкіри, з ніацинамідом. А я як бачу слово Ніацинамід, то далі руки все роблять за мене )))

Babe Laboratorios Super Fluid SPF 50

Почну з того, як сильно мені поодобається ця баночка! Такий собі малючок, який так і проситься в руку)

Консисетнція молочка, ніжна. Розподіляється дуже добре, поглинається швидко! Шкіра настільки добре з'їдає цей спф, що мені здається і розхід буде більше.

Жирного блиску не залишає , просто вигляд підсвіченої, зволоженої шкіри. Але я всеодно закріплюю все це діло прозорою пудрою, щоб обличчя довше залишалось матовим.

Відчувається на шкірі дуже комфортно, просто як звичайний крем. Під кінець дня ці відчуття не змінюються, його не хочеться швидко бігти змивати.

Зараз ще доволі свіже повітря і я спіймала тільки 2 доволі спекотні дні, пролазивши цілий день по майданчиках з дитиною) Губи обвітрились і згоріли, а от шкіра так і залишилась в хорошому вигляді! Матовість трохи зникла і залишилась пдсвічена шкіра, як до пудри , без супер жирного блиску.

Ще хочу попередити, що не слід наносити цей флюїд на засоби, які мають в складі силікони, бо буде скочуватись.

Маємо в складі 5 сонцезахисних фільтрів, всі хімічні - парочка двієчників і сучасні стабільні:

Ethylhexyl Methoxycinnamate

Butyl Methoxydibenzoylmethane ( той самий страшний авобензон. До речі сайт перевірки косметики чомусь не відносить його до небезпечних)

Ethylhexyl Triazone

Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine

Benzotriazolyl Dodecyl P-Cresol

Для мене склад допустимий, якщо не користуватись на постійній основі і по закінченню чередувати з іншими засобами. Дуже хочу потім спробувати Beauty of Joseon.

А поки цілком задоволена цим!