Оліч

Fabien Marche Black Vanilla Sky

Fabien Marche Black Vanilla Sky

Дівчата, це щось!

Пафюм за 350 гривень, який не поступається референсному аромату за ~11 тисяч гривень майже нічим!

Я дуже полюбляю аромат Tom Ford Tobacco Vanille, маю вже третій відливант, це солодко-димний, насичений аромат, з нотами тютюну, вишневого та сливового варення, трохи прянощів, просто ідеальний зігріваючий аромат на осінь-зиму. Чула також, що від мене пахне печивом)) Також це єдиний мій аромат, якому робили компліменти незнайомці на вулиці. Тож я мала плани купити собі повнорозмірний флакон. Єдине "але" для мене це стійкість, бо мені здається що за такі гроші аромат повинен триматися дуже довго, а він відчувається кілька годин ( по моїм відчуттям, бо на собі я його не чую майже відразу).

Просто випадково побачила цей аромат і вирішила затестити. Який же в мене був шок, коли я почула той же аромат! Я взяла вдома відливант і пішла проводити експеримент) Одна рука TF, друга рука вони. Схожість просто 99,9% для мене. Стійкість наче теж +- однакова. Тож я замислилась над покупкою цього аромату на осінь, і вам рекомендую спробувати)

UPD: я їх купила в протестувала вже вдома, стійкість в них все ж гірша, ніж у Том Форд, але в ціна така, що не шкода їх на себе багато виливати. Тож в цілому не шкодую, нехай чекають осінь 🥹

Fabien Marche Black Vanilla Sky
Fabien Marche Black Vanilla Sky