Оліч

Zadig & Voltaire This is her!

Zadig & Voltaire This is her!

Як же "смачно" про цей парфум розповідають блогери, він є у багатьох підбірках типу "найкращих", "найкомпліментарніших" ароматів, які "звучать дорожче, ніж коштують". Тож я була заінтригрвана, вирішила обовʼязково брати відливант на затест.

Очікування:

Ніжний, шлейфовий, "дорогий" аромат ванілі, карамелі, горіхів з молочними нотками, аромат десерту, який дууууже хочеться зʼїсти, або хочаб подовше вдихати його запах.

Реальність:

Аромат якогось гелю для душу "карамель" та солодкої (аж приторної) пахучки в машині, від якої нудить, як тільки ти сів в авто. Також асоціація з дуже дешевими парфумами на розлив з солодко-вбивчим шлейфом, що купували дівчата років 10 тому.

Я була в шоці) Чому цей аромат нахвалюють? У відео про цей аромат казали, що чоловіки просто бігають слідом щоб спитати що за аромат, бо хочуть такий самий купити своїм дружинам. А я відмивала від нього руки, бо цим просто неможливо дихати (а от стійкість у нього реально гарна).

Висновок - ніколи не полягайтеся на відгуки на парфюм, навіть якщо він всім пахне божественним нектаром, для вас це може бути парфумерним кошмаром. Семпли та відливанти наше все!)