Оліч

Zadig & Voltaire This is her!

Zadig & Voltaire This is her!

Як же "смачно" про цей парфум розповідають блогери, він є у багатьох підбірках типу "найкращих", "найкомпліментарніших" ароматів, які "звучать дорожче, ніж коштують". Тож я була заінтригрвана, вирішила обовʼязково брати відливант на затест.

Очікування:

Ніжний, шлейфовий, "дорогий" аромат ванілі, карамелі, горіхів з молочними нотками, аромат десерту, який дууууже хочеться зʼїсти, або хочаб подовше вдихати його запах.

Реальність:

Аромат якогось гелю для душу "карамель" та солодкої (аж приторної) пахучки в машині, від якої нудить, як тільки ти сів в авто. Також асоціація з дуже дешевими парфумами на розлив з солодко-вбивчим шлейфом, що купували дівчата років 10 тому.

Я була в шоці) Чому цей аромат нахвалюють? У відео про цей аромат казали, що чоловіки просто бігають слідом щоб спитати що за аромат, бо хочуть такий самий купити своїм дружинам. А я відмивала від нього руки, бо цим просто неможливо дихати (а от стійкість у нього реально гарна).

Висновок - ніколи не полягайтеся на відгуки на парфюм, навіть якщо він всім пахне божественним нектаром, для вас це може бути парфумерним кошмаром. Семпли та відливанти наше все!)

14 травня, 2023
Оліч
14 травня, 2023