Alina_Demchenko

MustHave мого туалетного столику: Garnier Skin Naturals

MustHave мого туалетного столику: Garnier Skin Naturals
MustHave мого туалетного столику: Garnier Skin Naturals
MustHave мого туалетного столику: Garnier Skin Naturals

Отдже всі ми знаємо її, всі ми любимо її і всі ненавидемо її. Пані та панове - Garnier Skin Naturals. Я можу смісливо сказати, що це НАЙПОПУЛЯРНІШИЙ ПРОДУКТцієї торгової марки. У кого я тільки її не бачила. Та далеко ходити не треба : у рідної тітоньки, у мами, у бабусі, у двоюрідної тітки, у подружки, у колег, у знаймої візажистки. Вона скрізь. Я так дивуюсь людям, які просто жодного разу не тестували її. Бо вона усюди.

MustHave мого туалетного столику: Garnier Skin Naturals
MustHave мого туалетного столику: Garnier Skin Naturals
MustHave мого туалетного столику: Garnier Skin Naturals

Цю міцелярну воду, я б віднесла до чогось класичного. Вона має доволі нейтральний аромат і справляється з середніми забрудненнями.

Лаконічний дизайн не мінявся роками, хіба що інколи міняють саму етекетку, трохи міняють текст, його розмір, товщину та міжстрочну відстань. Маленькі дизайнерські хитрощі, які наче залишають звчиний нам дизайн , завдяки якому і знаходять цей продукт, але роблять трохи сучасним. Така фішка не тільки з цим продуктом : ребрендинги популярних продуктів робляться дуже рідко і робляться поступово, бо асоціація з формою та кольором - дуже важлива.

Цей продукт, можна купити взагалі скрізь. Його популярність і доступна ціна, роблять його дуже зручним. Ну уявіть, вийшли ви за молоком і заодно купили засіб для зняття макіяжу. Не треба йти у спец магазин, не треба замовляти. Так він і поширився в маси, так він мабуть і опинився в моїй сім'ї.

М'які форми, приємні кольори - теж грають велику роль.

Кришечка у флакона дуже гарної якості, не люфтить. В мене ніколи не було такого, що щось пролилось, все доволі надійно. Отвір дозатора - нормальний. Впринципі нічого супер цікавого там і не придумаєшь. Все просто і лаконічно.

Дизайн різних об'ємів - майже однаковий. Доречі, тільки дізналась про 700мл. Я завжди беру 400, а один раз у житті взяла 100мл.

Це невеличкий відступ від моєї думки. Такий собі факт.

На флаконі я бачила надпис, для догляду за шкірою і все таке. Я знаю людей, які не змивають міцелярку. А цього робити не можна. Є дуже простий тест, якщо ж піна в флаконі для вас не аргумент.

Наносите засіб на спонж, а потім який видуваєте повітря, наче збираєтесь зробити мильний пузир. Піни ну дуже багато.

Так що по факту, це мильний розчин ( міцелярний розчин) з яким просто зручніше видаляти макіяж чи якесь забруднення ( наприклад фарба з брів) .

Дівчатка, якщо хтось так досі робить - змивайте. Ваша шкіра скаже вам дякую.

І ще, так як це по факту мило - уникайте очей і дуже обережно витирайте макіяж з вій та повік. При потрапляні може викликати подразнення. Це не проблема продукту, це нормально - ви ж мило в очі не закапуєте.

Ну ось я і дійшла до головного.

Це гарна міцелярна вода, яка не викликає в мене подразнення чи аллергії. Я люблю змивати звичайний макіяж ( легесенький) , вона під рукою коли роблю свотчі для мейкап клабу, а також вона фантастичний помічник, коли я фарбую собі брови і навіть волосся ( зручно відтерати фарбу від лоба) .

Я зробила свотчі різних продуктів: від легких до супер стійких. Що б було чесно, я почекала поки вони застигнуть. Прошу звернути увагу: там є супер стійка рідка помада від Maybelline. Я думаю саме ця помада повинна бути присутня у всіх краш тестів міцелярок.

Як бачите, вона справилась досить непогано. Варіант з "компресом" мені подобається більш за все - не треба терти шкіру.

Моя оцінка десь 8/10. Вона доступна, часто акції і завжли є. Доречі з вітаміном С мені сподобалась трохи більше, але це класика, і я мабуть буду брати її ще.