Blondie_rs

Охолоджуючий крем-гель від Skin1004

Охолоджуючий крем-гель від Skin1004

Привіт! Ну що ж, сьогодні на огляді в мене заспокійливий (якби ж то 😆) крем для обличчя від Skin1004 з центеллою. Ви вже з цим брендом добре знайомі, адже я написала два дописи, на які залишу посилання.

Про тонік та ампулу з центеллою - https://club.makeup.com.ua/post/8813/

та освітлюючу серію (також про тонік та ампулу) - https://club.makeup.com.ua/post/9629/

Крем представлений у великому тюбику (75 мл!), має зручний дозатор та простий лаконічний дизайн. Легка гелева текстура з дивним жовто-гірчичним кольором, без запаху.

Крем швидко впитується, не залишає липкості. Має легкий охолоджуючий ефект, непогано прибирає почервоніння. Після одного шару відчувається легка посушливість... Тому я наносила ще один-два шари.

Засіб призначений для всіх типів шкіри, особливо рекомендується для чутливої та з почервоніннями (а я думаю, що ще краще підійде для жирної, але... все настільки індивідуально, що дізнатись лиш можна після тестування).

Що ж мені все таки не сподобалось?

Мою шкіру він зовсім не зволожує. Лише охолоджує, наче заспокоює, але сушить. Через це постійно виникав дискомфорт і просто хотілось нанести свій звичайний зволожуючий крем. Зрештою, зі своєю заявленою функцією справляється, але я от від любих кремів чекаю ще як мінімум зволоження. Тож, це однозначно не мій засіб. Новій власниці крем підійшов чудово. Розповіла мені, що гарно охолоджує, заспокоює та тонізує шкіру. Користується ним щодня і безмежно задоволена.

Ось така історія! Тож, пробуйте та знаходьте свої комфортні засоби 😉 Даний крем є в форматі 30 мл, тож буде зручно для затесту. А у мене вже сформувалась думка про нову лінійку Probio-Cica, так що незабаром напишу розгорнутий допис про засоби Skin1004, які нарешті підійшли під мої забаганки!