M O N D ✨️

Геть чорні цятки! Але, на жаль, не так швидко...

BREYLEE маска для чорних крапок/17 мл,

BREYLEE Сироватка для рафінування пор/17 мл

Продукцію BREYLEE дуже люблю. Особливо вразила серія для очищення шкіри на основі екстракту чайного дерева. Щоб оцінити всі засоби цієї серії взяла комплекс BREYLEE : Маска для видалення чорних цяток + Сироватка .

Призначення: глибоко очищає, звужує пори та шкіру

Маємо дві баночки: одна для "діставання" чорних цяток, інша - для звуження пір і зняття подразнення.

Використання:

◘ Крок 1:

беремо першу баночку. Пензлем наносимо засіб на зону, яку хочемо очистити від чорних цяток. Я використовую на ніс, Т-зону . На засіб приклеюємо смужки, які йдуть у комплекті. → Далі чекаємо, поки засіб висохне. → І прибираємо паперові смужки з обличчя. На них, власне, і залишаються чорні цятки, лущення.

◘ Крок 2:

Беремо другий засіб, капаємо піпеткою кілька крапель на долоню і розподіляємо по обличчю. Сироватка зволожує, заспокоює шкіру та звужує пори, що дуже важливо робити після такого способу очищення шкіри.

Принцип роботи цих засобів сподобався: швидко, легко, без проблем. Але, ефективність бажає кращого. Тестувала різними способами... Але, все ж таки, працює, як на мене, слабкувато.

Аромат засобу "Крок 1" не вразив. Хімозний. Як і консистенція, нагадує клей. А ось другий засіб мені сподобався, швидко вбирається і заспокоює шкіру, не залишаючи жирного блиску або плівки на шкірі.

Такий комплекс підходить усім типам шкіри. У чутливої шкіри подразнення не виникло. Можливо, у когось цей засіб буде ефективнішим, але мої чорні цятки краще видаляють маски-плівки.