Nata_Po

Мої пусті баночки)

Мої пусті баночки)

Назбирала 2 використані продукти, відгуками про які охоче поділюсь)

Мої пусті баночки)

Як бачите, я використала 400 мл бутлю двофазної міцелярної води для зняття мейкапу. І, щоб ви розуміли, я вже користуюсь третьою і це мій беззаперечний фаворит. На жаль, через великий розмір, в подорожах я користуюсь іншими засобами, але це мій беззаперечний фаворит.

Ще маю маленьку рожеву міцелярку, вона наче непогана, але для того, щоб стерти гелеву підводку, чи туш треба око на чоло натягнути, а потім на підборіддя і можливо диво станеться. А тут, олійка допомагає розчинити стійкій макіяж і все знімає на ура. Тому це мій беззаперечний лідер вже роками. Можу сміливо рекомендувати.

На моїй шкірі не забиває пори, не сприяє висипанням, не дає подразнення, абсолютний фаворит. Але, ви ж пам'ятаєте, що міцелярну воду ми ЗАВЖДИ змиваємо водою, її не можна залишати на обличчі.

Це вже також мій другий використаний тюбик. Я не можу сказати, що він робить дива, але цимбрендомя користуюсь регулярно. Більше того, використовую їхні креми і для ніг, і для тіла за потребою.

Що мені подобається? Вони доволі швидко всмоктуються і не нагадують про себе жирним млинцем на руках, не відчуваються, проте дають зволоження, хоча воно не з розряду екстра. І, мені також до вподоби аромат кремів, хоча, знаю, що багато хто його хейтить, і асоціює з бабусиною пудрою. Аромат не дуже виражений, і він не дуже довго тримається.

Ще мені подобається, що в бренду є різні за текстурою креми, від водянисто-гелевих, до густих і жирненьких, а тут вже можна варіювати, взалежності від стану шкіри, сезону, тощо. В мене є різні і всіма задоволена, особливо з розрахунку ціна/об'єм.

З мінусів - до складу входять парабени, які є небезпечними длянашого гормонального фону при перевищенні концентрації, та ароматизатори, які потенційно можуть викликати алергічні реакції в індивідуальному порядку.

І так, зараз я користуюсь Зволожуючим з циферкою 2, а також з олією макадамії, вдень і на ніч відповідно)

Тому також можу рекомендувати)