Ya Yana

Знайомимося з iS Clinical Eclipse SPF 50+

Знайомимося з iS Clinical Eclipse SPF 50+

Кремів з SPF багато не буває! Я вже знайшла той, з яким у мене стався match! і вже розказала про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/5884/. Але завжди цікаво спробувати щось нове.

Про косметику від iS Clinical я чула багато хороших відгуків і знаю, що її часто радять косметологи. Якщо чесно, ціна цього продукту для мене зависока, бо я користуюсь SPF щодня і наношу за стандартом саме 2 пальці засобу. Тому віддавати більше двох тисяч за такий "розхідник" не стала б. Але я опинилася у гостях у своєї подруги, а такі гостини рідко відбуваються без взаємних ревізій косметичок. Тому мені випала нагода протестувати цей кремчик.

Аромат. Тут все чудово — будь-які запахи відсутні. Ніяких віддушок, навіть ледь помітних. Просто пусто.

Консистенція. Ну дуже легенька. Це скоріше ніжне молочко, а ніж крем. Він моментально вбирається і не лишає на обличчі жирного шару, даючи натуральний блиск. На фото в каруселі видно, як виглядає шкіра одразу після того, як крем увібрався.

Знайомимося з iS Clinical Eclipse SPF 50+
Знайомимося з iS Clinical Eclipse SPF 50+

Білить чи не білить? Трошки, ледь помітно, але білить. Зовсім не критично і не дивно, адже цей крем діє за рахунок фізичних фільтрів. Давайте додам трошки інфи про ці фільтри:

👉Діаксид титану — забезпечить широкий спектр захисту від променів UVA та UBA типу.

👉Оксид цинку — поглинає ультрафіолет, підсушує запалення та заспокоює шкіру, а також загоює ранки.

Вони обидва мають мінеральне походження і є білими, а не прозорими. Їхній ефект вибілювання не можливо сховати, адже місія цих компонентів і полягає у тому, щоб лежати на поверхні шкіри і відбивати сонячні промені.

Чи комфортно носити його протягом дня? Так, однозначно так, він взагалі не відчутний після вбирання. Але, особисто для мене, тут є один нюанс. Відчутно, що крем тримає вологу, бо шкіра не сушиться, але додаткового зволоження він не дає. Це дуже зручно, коли ви використовуєте і денний крем і SPF. Але зі своїм корейським кремчиком я звикла до того, що в особливо жаркий день можу нанести тільки його, і відчувати максимальний комфорт від достатнього зволоження. Тому, потрібно розуміти, що крем запобігає втраті вологи, але саме зволоження — це не його функція.

Захист. Я походила з ним день і захист оцінити складно. Але подруга користується ним уже другий рік, і розповідь про цей пункт я підкріплю саме її досвідом. Ця красуня має ластовиння, яке прокидається саме на весні, з першими теплими промінчиками, і примножується протягом літа. І вона помітила, що в дні, коли вона забувала скористатися SPF, ластовиння з’являлося у всій своїй красі і з максимальною яскравістю. Але, поки вона дотримувалась регулярного використання крему, ластовиння або не з’являлось зовсім, або досить помірно.

Паковання. Ну, тут ви самі бачите. Типова естетика дерматологічної косметики. Додам тільки, що дозатор з часом може трошки западати, від чого він видає трошки більше засобу, ніж ви очікували. Але всі ми знаємо, що SPF багато не буває.

Висновки. Крем правда крутий, виконує свої функції та достатньо комфортний. Як для фізичних фільтрів, з якими мені вже доводилось зустрічатися, він дає просто чудовий фініш. Він точно підійде чутливій шкірі, бо не має жодних факторів, що здатні викликати подразнення. Можливо, через це така ціна. Але я поки не готова до таких поповнень своєї косметички, то ж повернусь до коханих корейських кремчиків на хімічних фільтрах.