BELENKAYA

Smart Body Cream. Sister's Aroma

Smart Body Cream. Sister's Aroma

Як я вже казала у минулих постах — відчуття липкості на тілі — моє сенсорне пекло, тому до зволожуючих засобів я ставлюсь з максимлаьною обережністю. Але перспектива пахнути нішею кожен день мене підкупила, так у мене з'явився Sister's Aroma Smart Body Cream.

Перші відчуття — збалансований та інтенсивний аромат ветівер + пачулі + деревина.

• приємна консистенція, підійшло людині з хронічним атопічним дерматитом (мені);
  • у мене об'єм 100ML, і на цьому тримається все враження про продукт, у кінці розкажу чому;
  • аромат просто божественний, із задоволенням придбала б собі такі парфуми;
  • гарний склад, без сіліконової бомби.

Aqua/Water/Eau, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglycerides, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Arachidyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Caprylate, Sodium PCA, Pentylene Glycol, Inulin, Tocopherol, Arachidyl Glucoside, Alpha-glucan Oligosaccharide, Caesalpinia Spinosa Gum, Sodium Benzoate,Sunflower seed Oil, Tocopherol, Potassium Sorbate, Perfume, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol.

• олія дерева ши не дає воді випаровуватися зі шкіри, прискорює регенеративні процеси та підвищує пружність шкіри;
  • масло авокадо відновлює та знімає роздратування;
  • ламелярна емульсія (мій особистий топ-компонент) посилює дію всіх компонентів косметичного продукту;
  • Biosaccharide Gum-1: високоефективний зволожувач, не дасть вашій шкірі перетворитися на сухофрукт;
  • Tocopherol — натуральна форма вітаміну Е: запобігає пігментації та уповільнює прояв вікової в'ялості шкіри;
  • Inulin, Alpha-glucan Oligosaccharide (Biolin P): загоює рани, знімає свербіж, зміцнює захисні властивості шкіри + адаптується під умови навколишнього середовища.

Засіб представлений у двох розмірах: 100 ML і 250 ML. У мене були обидва, і мені здається, що аромат у маленькому форматі більш інтенсивний. Враховуючи відгуки, так здалось не тільки мені, тому я надаю перевагу мініатюрі. Але у цьому також є свої плюси, бо якщо ви чутливі до яскравих запахів, повнорозмірна версія саме для вас!

18 листопада, 2022
BELENKAYA
18 листопада, 2022