Оліч

Via Beauty B-TOX двохетапна маска для обличчя

Via Beauty B-TOX двохетапна маска для обличчя

Маску я побачила на мейкапі, прочитала на неї купу позитивних відгуків, маска обіцяє нам розгладження зморшок, ефект ліфтингу, стимуляцію обміну речовин, підтягнення шкіри (хіба це не той самий ефект ліфтингу?), і все це за 30 гривень! Ще і в такій цікавій упаковці. Звісно мені таке треба, тож я теж купила і спробувала на собі.

Як виглядає сама маска: це одноразове саше з кремом-ботогелем і тканинна маска, яку треба нанести на обличчя з ботогелем.

На сайтах ніде не бачу опису і складу маски, тож я дублюю інформацію з упаковки:

Опис частин:

В-TOX КРЕМ З КОЛАГЕНОВИМ ФІЛЕРОМ

Дія: колаген і пептидний комплекс мають низько молекулярну масу, завдяки чому проникають далеко в заглиблення шкіри, заповнюючи їх зсередини. Як наслідок, шкіра має більш пружний і еластичний вигляд, зморшки стають менш помітні, а поверхня шкіри - насиченою та зволоженою.

Спосіб застосування: нанесіть В-ТОХ крем на очищену шкіру обличчя та шиї, приділяючи особливу увагу зморшкам. Перейдіть до наступного етапу

Масса нетто: 6 г - вистачає на дуже жирний шар для обличчя і шиї.

Склад: aqua, propylene glycol, glycerin, bis-peg-15 methyl ether dimethicone, superoxide dismutase phenoxyethanol/ethylhexylglycerin, peptide copmlex, hydrolyzed collagen, hydrolyzed sclerotium gum, sodium hyaluronate, peg-40 hydrogenated castor oil, beta-glucan, fragrance.

Склад не супер, на перших місцях силікони, загущувачі, із нормального є гліцерин, пептидний комплекс і гідролізований коллаген. В цілому дуже бідно (а на що я розраховувала?). Аромат і консистенція жирного дитячого крему.

В-ТОХ МАСКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ТА ШИЇ

3 КОЛАГЕНОВИМ ЗАПОВНОВАЧЕМ ЗМОРШОК ТА КАЛЬЦІЄМ

Дія: тканинна В-ТОХ маска з кальцієм здійснює мікротиск на B-TOX Крем завдяки чому мікрочастинки колагену и пептидного комплексу проникають у шари шкіри, більш інтенсивно розгладжуючи зморшки зередини, наповнюючи й живлячи іх. Кальцій, що входить до складу B-TOX маски, запобігає появі вікових змін шкіри, збергає цілісність колагенових і еластичових волокон, підвищує тонус і пружність шкіри, а також відновлює барʼєрні функці епідермісу. У результаті шкіра має більш ніжний, бархатистий і пружний вигляд

Спосіб застосування: не змиваюми B-TOX крем, накладіть на шкіру обличчя та шиї В-ТОХ маску. Через 15 хвилин зніміть маску та умийтеся. Рекомендується застосовувати протягом 6 днів, далі 1-2 маски на тиждень.

Матеріал маски: неткане полотно

Маса нетто: 30 г

Склад: aqua, glycerin, mineral oil, dimethicone, c14-22 alcohols/ca2.20 alkyl glucoside cetearyl alcohon phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, peptide copmlex, hydrolyzed collagen, calcium, carbomer, superoxide dismutase, sodium

hyaluronate, sodium hydroxide, fragrance

Склад знову не радує, мінеральна олія, силікони і тд на перших місцях.

Опис з мейкапу:

Ботомаска заснована на революційній розробці вчених - спеціальному пептидному комплексі. Він впливає на нервово-м'язовому рівні, тому мімічні зморшки не отримують сигналу до скорочення і розслаблюються. У підсумку вони розгладжуються, шкіра оновлюється, а міміка при цьому зберігається.

Враження від використання і висновки:

Я нанесла крем і відразу після цього тканинну маску. Лекало достатньо комфортне, гарно закриває шию. Після 15 хвилин зняла маску і вмилася водою. Єдиний ефект, що я побачила це матовість шкіри, на дотик вона реально оксамитова (скоріше за все через силікони в складі), але є і почуття стягнутості, дуже хочеться нанести якийсь доглядовий крем. Я ізвіняюсь, може не в тєму, а де зволоження? Підозрю що при курсі 6-7 днів може висушити шкіру. Якщо хтось помічав розгладження дрібних зморшок - скоріше за все це через "розпарення" шкіри під тканинною маскою.

Взагалі це реально смішно, я звісно не експерт, не великий знавець анатомії і хімії, можу помилятися, але про який вплив на нервово-мʼязовому рівні йде мова? Вся дія косметики обмежується тільки епідермісом, а є ще дерма, жирові клітини і тд. А от маска за 30 гривень прям з нервами і мʼязами працює 🤡. А рінопластику вона мені не зробить?

Тепер про ціну на маску: ~30 гривень за 1 штуку. Рекомендують курс 6-7 масок, плюс після цього користуватися 2 рази на тиждень. Виходить близько 390 грн на місяць. За гривень 500 можна знайти маску, яка буде працювати краще, а вистачить вам її не на один місяць, тож чи така вона вже економна?

Ще одне - це екологічне питання. Я ненавиджу тканинні маски, по це купа сміття лише на одне використання і при цьому не такий вже і гарний ефект, тож я завжди закликаю не користуватися такими продуктами.

Висновок: купила дві, одною скористалася, друга буде валятися ще дуже довго (ну можливо я колись захочу підсушити шкіру??). Не куплю більше і нікому не пораджу, склад поганий, ефекту немає, забагато сміття, а оці смішні обіцянки дуже відштовхують)

Via Beauty B-TOX двохетапна маска для обличчя
Via Beauty B-TOX двохетапна маска для обличчя
Via Beauty B-TOX двохетапна маска для обличчя