Євгенія 👩

Неоднозначні враження 🤔

Неоднозначні враження 🤔

Всім привіт✌

Я та людина, яка вірить усім відгукам🤣. Відгуки на серію продуктів Ziaja Manuka Tree більш ніж позитивні, власне, тому я і купила 2 найпопулярніші баночки з цієї серії:

  • Очищаюча пілінг-паста "Листя манука"
  • Очищаючий нормалізуючий гель для обличчя "Листя манука"

Ділюся враженнями 👇

Пілінг представлений у м'якій тубі із пластику. Не можу сказати, що це зручно, адже коли в тубі залишається трохи менше половини пілінгу, його просто неможливо видавити.

Кришка відкидається, дозатор у вигляді невеликого отвору, який має властивість забиватися продуктом, без зубочистки не обійтися).

Об'єм: 75 мл. Витрата економічна, враховуючи, що я роблю пілінг не більше 1 разу на тиждень.

Текстура: досить щільна, густа та в'язка. Густо усипана відлущуючими дрібними частинками середньої м'якості. Зовні пілінг справді нагадує зубну пасту).

Аромат: насичений, м'ятний з яскравою трав'янистою ноткою, можливо, саме так і пахне манука). Запах досить активний і протягом години може відчуватися на шкірі.

У використанні: як я вже говорила, я наношу пілінг 1 раз на тиждень на попередньо очищену та розпарену (в ідеалі) шкіру. Текстура добре розподіляється по вологій шкірі, не обсипається. Для моєї шкіри скрабуючі частинки зажорсткі, іноді навіть з'являються больові, дряпаючі відчуття. Також, у процесі використання шкіра трохи поколює, відчуття охолоджуючого ефекту.

Пілінг добре змивається теплою водою. Після себе не залишає стягнутості, сухості, липкості та жирності. Єдине, що - може трохи порозовітіти шкіра, але для подібного типу продуктів це нормально.

Ефект:

  • Дуже хороше очищення до скрипу, шкіра відчувається свіжою та відполірованою.
  • Вирівнює тон шкіри, шляхом освітлення. Завдяки цьому освітлюються чорні цятки та інші недосконалості шкіри.
  • Робить шкіру більш гладкою та приємною на дотик.
  • Пом'якшує і не сушить, але після пілінгу все-таки знадобиться зволожуючий засіб.

Гель представлений у прозорому пластиковому флаконі, крізь який зручно стежити за витратою засобу).

Дозатор у вигляді помпи, м'яко натискається, не забивається і не "плюється".

Об'єм: 200 мл. Витрата економічна.

Текстура: гелева, щільна, густа. Текстура повністю прозора.

Аромат: такий самий як і в пасти.

У використанні: зазвичай я використовую гель вранці та ввечері, в якості 2 етапу очищення шкіри. Гель добре розподіляється, дає досить густу пінку та м'яке очищення. Змивається гарно, але залишає на шкірі відчуття легкої плівки.

Ефект:

  • Непогане очищення, але скоріше поверхове, ніж глибоке.
  • Почуття свіжості та відчуття тонізації.
  • Вирівнює тон шкіри.
  • Добре готує шкіру до нанесення наступного догляду.

А тепер найважливіше - наступного дня після використання як гелю, так і пасти у мене з'являються підшкірники, причому дуже активні та великі.

Спочатку я пов'язала висипання з жіночим циклом і продовжила користуватися набочиком, але висипів ставало дедалі більше. Тому довелося припинити використання та знайти засобам нове призначення): гелем я мою пензлики та спонжики, а пілінг паста у мене для очищення підошви на кросівках 😂

Відчуття дуже неоднозначні, тому що ефект від використання є і він досить хороший, особливо враховуючи бюджетну вартість продуктів, але висипання... зіпсували всю малину😑.