Kristina S

Патч для ліфтингу підборіддя та корегування овалу обличчя About

Відкривши упаковку і діставши маску я здивувалася, бо очікувала, що вона буде просочена сироваткою,як звичайні тканинні маски для обличчя.

Мені дуже нагадує тканинну маску,яку ми всі носили у період пандемії ,але з меншими розрізами для вух. Сама маска для кращого зберігання була на глянцевій підложці такої ж форми . Але я не одразу це зрозуміла і взялася надягати її так )))
Патч має дві сторони. Одна з еластичного матеріалу, нагадує вологу серветку. На іншу сторону нанесено гідрогель, який і повинен прилягати до шкіри. Маска має довжину 23 см ,але цього замало, при надяганні потрібно докласти зусиль і розтягнути її до потрібного Вам розміру.

1. Очистили обличчя. Наносимо доглядові засоби на верхню частину обличчя.
2. Відділяємо маску від підложки.
3. Прикладаємо починаючи з центру підборіддя, одразу під вустами. Притримуємо однією рукою по центру, а іншою розтягуємо і надягаємо на вухо.

У мене невелика голова і при цьому я докладала зусиль,аби дотягнутися до вух, а після нанесення і впродовж усього часу я відчувала дискомфорт,а вуха трохи відстовбурчилися.

Тримала маску я одну годину і уже під кінець прям було боляче. Минула година і я зняла патч з вух і залишила ще на 20 хвилин на обличчі . Маска трималася і зберігалася натягнутою, але поступово натиск зменшувався.

Як тільки я закріпила її на другому вусі і побачила себе у дзеркалі хотілося сміятися,але компресія не давала цього зробити))) Мої щоки і губи підтягнулися доверху, ніби я стиснула руками обличчя , або перевернулася вниз головою. Лінія підборіддя була чітка. Зона другого підборіддя рівна.Так як перед використанням я поклала маску у холодильник - перші хвилин 20 була приємна прохолода на обличчі.

- форма зручна і комфортна .
Так, але не всім може підійти розмір.
- можна носити кілька годин. В інструкції вказано 20 -30 . Але для максимального ефекту - 60 хв.
Я носила трохи більше однієї години.
- дарує приємне відчуття прохолоди під час догляду.
Згодна, прохолода присутня, а ще краще буде покласти перед використанням в холодильник.

Останні пункти про: покращення контуру шкіри; еластичність шкіри ; клітинну регенерацію; усунення тьмяності епідемісу; боротьбу з віковими змінами, я оцінювати не буду,бо мені здається,що ніяка кількість масок не замінить масаж обличчя руками або з допомогою гаджетів та й від одного використання ефекту не буде.

1. Спочатку я думала,що точно буду періодично використовувати ці патчі, але через дискомфорт під час догляду, тепер сумніваюся.
2. Приємно відчувати підтягнутість під час використання.