Мої улюблені маски для обличчя
Реанімобіль від набряків та зневоднення :)
Маски для обличчя я сприймаю радше як розвагу, ніж догляд за обличчям [але якби була змога, я б так розважалася кожного дня]. В останній час мені полюбилися маски Clean&Fresh від корейського бренду Eunyul. Спершу я звернула увагу на яскраві мінімалістичні пакування, бо мені здалося, що це дуже зручно. Просто запам'ятовуєш маски по кольорам і не витрачаєш час на пошуки під час купівлі :)
Так воно, власне, і вийшло. Тому розповідаю про своїх фаворитів.
Brighten/Lighten Sheet Mask
Сліди від висипань мене порядно замахали. А ще пігментація і нескінченна дисколорація обличчя та тіла. Брала без сподівань, адже від одного разу нічого не буде.
Але від 3-х — буде!😂
Саме стільки застосувань мені знадобилося, щоб позбутися дуже впертого п'ятна від постакне на скроні.
У складі:
- екстракт лимону висвітлює + відбілює;
- екстракт лохини — потужний антиоксидант, захищає шкіру від вікових змін;
- екстракт малини зволожує та вирівнює тон обличчя;
- рожева вода заспокоює та знімає подразнення;
- екстракт портулака допомагає в процесі регенерації;
- екстракт китайської тюбетейки володіє потужними протизапальними властивостями;
- екстракт кореню піона використовують при лікуванні псоріазу, акне та екземи;
- екстракт жимолості японської допомагає укріпити слабкий гідроліпідний бар'єр.
Всередині багато сироватки, тому як підвид «людина економна» я вижимаю з неї все, до останньої краплини. Використаною маскою я проходжуся ледь не по всьому тілу. Сироватка після висихання не сильно липка, тому сам процес досить комфортний. Аромат має цитрусовий відтінок, але майже непомітний. Насправді мене лякають яскраві запашки у доглядовій косметиці, тому особисто для мене це величезний плюс зі знаком оклику.
Tighten/Revive Sheet Mask
Ця маска є моїм фаворитом після недоспаних ночей, яких останнім часом дуже багато. Від паршивого режиму обличчя буквально «пливе», тому зранку хочеться прикласти до нього хоч щось: хоч подорожник, хоч маску.
У складі:
- екстракт меду, який живить та мінімізує видимість пор;
- екстракт лохини — потужний антиоксидант, захищає шкіру від вікових змін;
- екстракт малини зволожує та вирівнює тон обличчя;
- рожева вода заспокоює та знімає подразнення;
- екстракт портулака допомагає в процесі регенерації;
- екстракт китайської тюбетейки володіє потужними протизапальними властивостями;
- екстракт кореню піона використовують при лікуванні псоріазу, акне та екземи;
- екстракт жимолості японської допомагає укріпити слабкий гідроліпідний бар'єр.
Після цієї маски овал стає більш чітким, особливо якщо попередньо тримати її в холодильнику. Це гарний спосіб позбутися набряків та втомленого вигляду, особливо якщо у вас теж є проблеми з відтоком лімфи.
Charcoal Transforming Clay Mask
Улюблениця з глиняної серії. Спробувала її випадково, і після цього більше не змогла від неї відмовитися. Це єдина маска з каоліном, яку зробили з прорахунком зручності застосування, бо:
- її не потрібно замішувати з водою;
- зручне пакування, яке закручується на кришечку навіть в форматі саше;
- маска емульгується при контакті з водою, світлішає і змивається за декілька секунд, неначе пінка (2 фото).
У складі:
- марокканська вулканічна глина, яка м'яко відлущує шкіру та дістає забруднення;
- каолін вбирає надлишок себуму та матує;
- міристинова кислота відновлює захисний бар'єр шкіри;
- стеаринова кислота утримує вологу та перешкоджає пересушуванню шкіри;
- екстракт баклажану дбайливо відбілює шкіру;
- екстракт ламінарії оптимізує глибинні процеси в епідермісі та насичує шкіру мінералами, амінокислотами та альгіновою кислотою;
- ентероморфа компреса є унікальним компонентом, який здатен відновлювати гомеостаз шкіри;
- екстракт спіруліни уповільнює вікові процеси;
- ундарія периста (водорості) посилює метаболізм шкіри.
Дівчата, зверніть на неї увагу, бо це мастхев на літо. З нею моє обличчя не блищить годин 5, якщо не більше. А це ого-го, коли ти маєш по життю жирний млинець замість обличчя :)
Яка підійде саме вам?
Насправді, варіантів цих масок в колекції бренду ну дуууже багато:
- Refine/Clarify — зволожувальна маска, включає гіалуронову кислоту, екстракт шавлії, екстракт чорниці і витяжку з листя зеленого чаю. Завдяки їм маска забезпечує шкірі свіжість та захист від окисного стресу;
- Exfoliate/Soothe — маска одночасно надає легкий пілінг-вплив і заспокоює шкіру, щоб уникнути сухості, почервоніння та стягнутості (можливих наслідків відлущування). Маска полірує поверхню шкіри та покращує її текстуру;
- Nourish/Shine — поживна тканинна маска, відновлює природний захисний бар'єр шкіри, насичує її вологою та наповнює сяйвом. У складі активної есенції – гіалуронова кислота, рожева вода, екстракти жимолості, чорниці та центели азіатської;
- Cool/Soothe — допомагає відновити подразнену шкіру, прибрати почервоніння та повернути рівний тон. При контакті з поверхнею шкіри вона приємно охолоджує та заспокоює. Екстракт огірка чудово справляється з будь-якими проявами подразнення;
- Firm/Nourish — чудово підійде для шкіри з першими ознаками вікових змін. Доглядова есенція містить морський колаген, гіалуронову кислоту, рожеву воду та екстракти ягід, багатих на антиоксиданти;
- Revitalize/Strengthen — дія маски спрямована на відновлення втомленої шкіри. Вона допомагає усунути наслідки пережитого шкірою стресу. Біфідобактерії, якими збагачена есенція, орієнтовані на відновлення мікробіома;
- Purify/Hydrate — тканинна маска з екстрактом лотоса створює ефект підсвіченої зсередини шкіри. Лотос м'яко освітлює шкіру, вирівнюючи її тон і освіжаючи колір обличчя;
- Refresh/Moistuize — зволожувальна маска з освіжаючим ефектом. Формула містить екстракт хвої, який має виражену антибактеріальну дію. Допомагає впоратися з епізодичними запаленнями.
Впевнена, кожна знайде свою!
Коментарі (0)