Оліч

CUSKIN Dr.Solution Bifida Barrier Ampoule

CUSKIN Dr.Solution Bifida Barrier Ampoule

Якось листаючи Тік ток, я побачила відео про цю сироватку, дівчина розповідала що це чудова альтернатива сироватці Estee Lauder Advanced Night Repair, навіть с кращим складом. Тож мені стало цікаво і я замовила собі цю сироватку для вечірнього догляду. Є тільки одна проблема, сироваткою Estée Lauder я не користувалася) Тож трохи порівняємо склад, а також оцінемо як працює CUSKIN.

Одразу скажу, що сироватка CUSKIN теж не супер бюджетна, за 50 мл ціна ~ 1500 грн, але якщо порівнювати з Estée Lauder ціна все одно значно меньше (вона коштує від 3200 до 4500 за 50 мл, в залежності від магазину, акцій і тд).

Сироватка обіцяє наступне:

М’яка висококонцентрована ампульна сироватка з лізатом біфідобактерій 76% та пептидами, прискорює процеси регенерації та оновлення клітин епідермісу, вирівнює тон шкіри та повертає їй сяйво.

Сироватка має яскраво виражену омолоджуючу дію, скорочує глибину мімічних зморшків. Завдяки пробіотикам і біфідобактеріям, що входять до складу, засіб підтягує овал обличчя, розгладжує шкірні заломи, підвищує еластичність тканин, попереджає в’ялість і обвисання шкіри.

Основні компоненти:

  • Bifida Ferment Lysate (76%). Підвищує здатність шкіри до оновлення, вирівнює зморшки, покращує еластичність тканин, відновлює природну мікрофлору дерми та посилює її імунітет. Не допускає виникнення сухості та зневоднення.
  • Комплекс пробіотиків (Lactobacillus Ferment Lysate, Bifida Ferment Lysate, Lactococcus Ferment Lysate). Освітлює та зволожує, блокує синтез меланіну та заспокоює почервоніння, покращує колір обличчя, стимулює процеси регенерації та відновлює гідроліпідний бар’єр.
  • Ceramide NP. Зволожуючий ефект, антиоксидантний ефект відновлює захисний бар’єр шкіри.
  • Трипептид міді-1. Зменшення зморшок, протизапальний ефект.
  • Ніацинамід. Висвітлює пігментацію. Бореться із запаленнями. Зміцнює бар’єрну функцію.
  • Комплекс Natural RE (Lactobacillus/екстракт соєвого ферменту/Lactobacillus/екстракт фруктового ферменту Punica Granatum/Saccharomyces/фільтрат ферменту насіння ячменю/Lactobacillus/фільтрат ферменту грушевого соку). Зволоження, розгладжування зморшок, протизапальна дія.

За результатами проведених досліджень, 100 мкг/мл Natural RE збільшують кількість колагену на 15% у порівнянні з контрольним зразком. Дані протизапального тесту показали, що 2% Natural RE знижує запалення на 68% у порівнянні з контрольним зразком.

Мої враження від використання:

Ця сиворотка у мене в вечірній рутині. Я помітила що шкіра стала більш гладкою і рівномірною, покращився колір, комедони не спровокувала. Зранку я використовую сироватку з ніацинамідом, тож в цілому ефект помітний, стан шкіри трохи поліпшився.

Нижче додаю скріни розбору складу (в незнайдених складниках теж різні ферменти і тд, нічого поганого), а також порівняння складу сироваток CUSKIN і Estee Lauder, як бачимо реально дуже багато складників співпадає і навіть в CUSKIN робочі компоненти стоять вище у переліку. Тож здається дівчина з тік току не брехала).

Нажаль на мейкапі немає сироватки CUSKIN, тож додаю тільки посилання на сироватку Estee Laude, там чогось ще і багато відгуків, що від сироватки почалися висипання.

CUSKIN Dr.Solution Bifida Barrier Ampoule
CUSKIN Dr.Solution Bifida Barrier Ampoule