M O N D ✨️

Шампунь без гучних обіцянок, але з непоганою ефективністю

Шампунь без гучних обіцянок, але з непоганою ефективністю

У місцевих магазинах цю марку зустрічала, та саме шампунь не бачила. Замовляла онлайн. Шампунь є у маленькому форматі (250 мл) та у великому обсязі (1000 мл).

Вартість стандартна як для шампуню, трохи дешевша, ніж імпортні.

  • Призначення: заспокоєння, зволоження, очищення, пом'якшення
    Класифікація: професійна
    Тип волосся: всі типи волосся
    Зроблено в: Україні
  • Опис: Чудовим вибором стане безсульфатний шампунь для пошкодженого волосся UA Profi Sulfate Free Shampoo For Damaged Hair українського професійного бренда UA Profi. Засіб містить живильний сік алое, який позитивно позначається на стані шкіри голови і пробуджує сплячі фолікули. Молекули кератину мають випрямлювальний ефект, заповнюючи пошкоджені ділянки волосся. Колаген значно підвищує еластичність і надає блиску і пружності.
    pH - 6,0.

Баночка пластикова, циліндричної форми. Дизайн лаконічний : чорна матова поверхня з білим текстом і малюнком, що переливається. Серед косметичних засобів на ванній поличці виглядає непогано.

Термін придатності: 3 роки.

  • Нормальний pH шкіри – 5,5-6, тому шампуні саме з таким pH підійдуть навіть для дуже чутливої шкіри голови.

Відкривається простим натисканням на кришку.

Аромат шампуню приємний, ніжний. Текстура нещільна, трохи "желейна". Легко розтікається.

Для ретельного застосування наношу двічі та промиваю водою. Якщо порівнювати з іншими безсульфатними шампунями, цей непогано піниться.

Волосся промиває добре, до скрипу. Голову мию як і раніше, 2 рази на тиждень. Враховуючи те, що промиваю волосся шампунем двічі, витрата все ж таки невелика. 250 мл використовую більше 2,5 місяців та ще на кілька тижнів вистачить точно.

Що стосується об'єму/блиску – все гаразд. Об'єм є, волосся м'яке. Однак, важливо не забувати, що шампунь – безсульфатний і якщо ви різко перейшли від шампунів з силіконами – результат може не вразити (особливо перші кілька застосувань, доки вимиються силікони).

Такий шампунь особливо корисний для тих хто робив ботокс волосся, кератинове випрямлення тощо. Він допоможе довше зберігти ефект цих процедур.

Я почала користуватися засобом після натурального шампуню і його дією залишилася задоволена: добре промиває, волосся виглядає доглянутим і здоровим, не сушить, не викликає роздратування. Власне, що ще потрібне?

Шампунь: UA Profi Sulfate Free Shampoo For Damaged Hair (код товару: 416877) - наразі на makeup немає в наявності, тому додала схожі товари

Шампунь без гучних обіцянок, але з непоганою ефективністю
Шампунь без гучних обіцянок, але з непоганою ефективністю