M O N D ✨️

Приємний ароматом лимона і складники поза законом?

Приємний ароматом лимона і складники поза законом?

Бальзами цієї марки добре живлять шкіру, багато хто став улюбленцем за рахунок своєї ніжної, м'якої текстури. До того ж вартість дозволяє купити на пробу різні види.

Бальзам "Каннабіс і лимон" привабив своїм незвичайним поєднанням, не часто зустрінеш щось подібне (це вам не квіточки та фруктики)

Бальзам упакований у коробку, де представлено весь опис бальзаму. Добре, що є така упаковка, інакше про склад та інші характеристики можна було лише здогадуватись.

Не знаю, з чого виробник назвав бальзам "Каннабіс і лимон", але канабісом тут і не пахне! А ось олія лимона є.

Не те щоб я фанат цієї рослини, але якщо згадали - то обґрунтуйте. До того ж, олія канабіс дійсно має ряд корисних властивостей для шкіри. Але, не в цьому засобі. Тут від яскравої рослини лише зображення на упаковці.

І хоч найяскравішого компонента у складі не знайшла, склад мені сподобався своїми оліями (оливкова, ши та лимона), екстрактом алое, масою вітамінів та зволожуючими, захисними компонентами.

Наноситься тонким шаром, економічно витрачається. Не залишає на губах липкого шару чи білого нальоту. В зонах тріщинок може щіпати шкіру, не так сильно як, наприклад, видавити лимонний сік на рану... але все ж таки не дуже приємно.

Аромат бальзаму лимонний. Коли набридли ванільні аромати - насичений цитрус дуже доречний. Мені здається, такий запах більше для літа підійде. Загалом, як і текстура: легка та ніжна. До того ж є SPF захист .

Приємний ароматом лимона і складники поза законом?
Приємний ароматом лимона і складники поза законом?