Alyona Fedyk

Продовжую тему Rose Wine

Продовжую тему Rose Wine
Продовжую тему Rose Wine

Скажу чесно, я не оцінюю ці засоби, як догляд за шкірою. Для мене це – ароматерапія, можливість трішки відволіктись від однотипних буднів, насолодитись моментом, релакснути та просто подарувати собі хороший настрій. Для рук я обрала мило, для тіла – гель, для сяйва шкіри – спрей з блискітками:) І все це в одній ароматичній гамі. А дизайн… Ну в саме серденько) Справді стильно дивиться у ванній.

Продовжую тему Rose Wine
Продовжую тему Rose Wine

На ці текстури просто залипаєш:)

Зізнатись, я думала, що гель не буде гарно пінитись, але помилилась. Дійсно крутий засіб з дуже інтенсивним ароматом. Хочете пахнути декілька годин після душу трояндовим Діором? Вперед:)

Мило має перламутрову текстуру, і знаєте, що я вам скажу? Цей продукт сподобався мені найбільше) На руках запах тримається довше, ніж на тілі після гелю. Дозатори у засобах серії зручні та якісні. Гель аж надто економічний) Хочеться більшої “віддачі”, бо помпа видає дуже скупу дозу) А от мило – топ (вдруге).

Спрей не утворює “хмаринку”, бо він має водянисто-гелеву текстуру, а отже просто, як ми кажемо, плюється) Але розтирається легко та одразу залишає на тілі “метеорити”. Блискітки ну дуууже делікатні. Якщо любите хардшимер – це не про цей продукт. Спрей чудово підходить для скромного щоденного сяяння шкіри. До того ж, він реально має стійкий аромат, і з ним парфуми можна не використовувати, бо вийде мішанина. Краще просто візьміть мініатюру парфуму у сумочку та нанесіть його на тіло, коли спрей вивітриться. А це десь через години 3. Ну і феромони) Не знаю, чи вони діють, тому акцент на цю особливість не роблю) Поділіться, якщо маєте досвід зваблення цим спреєм, цікаво ж:)