Ksyposhka

Thalgo Lip Balm🫦

Thalgo Lip Balm🫦
Thalgo Lip Balm🫦

Думаю що у багатьох буває таке що губи пересихають до такого що починають тріскатися ,особливо в осінній та зимовий період .

Я не вийняток ,був період що взагалі ніякі засоби не допомагали ,навіть масочка від LANEIGE ,хоча вона досить добре зволожує мої губи.

Подруга порадила спробувати цей бальзам,якихось великих очікувань від нього в мене вже не було але вирішила спробувати .

• Продається він у скляній баночці ,у двох варіантах прозорий і рожевий відтінковий бальзам .
  • Йде без аплікатора,тож наносити прийдеться пальчиком.
  • Дуже економний у використанні, наноситься легко і при контакті з теплими губами наче тає .

Thalgo Lip Balm🫦
Thalgo Lip Balm🫦
Thalgo Lip Balm🫦

У складі вітамін Е,касторове масло ,олія абрикоса (в якій вітамін А),віск акації ,який саме і «запечатує" дрібні ранки,тріщини та утримує вологу.

• По текстурі це звичайний бальзам для губ ,зовсім не липкий ,можливо трішки маслянистий порівняно з іншими бальзамами .
  • Має легкий натуральний аромат кокосу .

Якщо честно я не помічала на скільки швидко він поглинається ,але я наносила його зранку перед роботою і після обідньої перерви,так я робила протягом 4х днів поки усі ранки не загоїлися і губи перестали сохнути та тріскатися .

Зараз користуюсь ним як тільки помічаю що губи стали сухіші ніж завжди ,щоб не запускати ситуацію.

Від душі усім рекомендую 🙌🏻