О'L

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

Відгук пишу виключно зі свого досвіду. Знаю, що багато кому засіб не дуже "зайшов", але для мене він виявився справжнім порятунком.

Взагалі періодично користуюсь ним вже досить давно, тож зараз купую лише великі флакони по 60 мл.

Як вже мабуть всім відомо, основними речовинами тут є гіалуронова кислота та пантенол. Особисто мій вибір пав на цей засіб саме через пантенол, бо моя шкіра дуже схильна до різних подразнень і мені було потрібно щось, що мало б загоювальні властивості.

The Ordinary я загалом довіряю, та враховуючи їх вартість, цілком задоволена їх продуктами.

Виробник застерігає, що засіб необхідно використовувати лише на неподразненій шкірі, хоча я все роблю навпаки ))))

Зараз вона рятує мою шкіру після невдалого досвіду користування сироваткою від Garnier з вітаміном С ( Моїй шкірі вона, на жаль, зовсім не сподобалась і в комбінаціїї з гелем для вмивання цієї ж серії від Garnier вони дуже сильно пересушили мені обличчя та біля носа й коло губ з'явилися шелушіння та подразнення ((((((((

Я була дуже засмучена цим станом шкіри, оскільки багато засобів, якими намагалася користуватися, пекли, що викликало дискомфорт.

Отже, рятувалась скваланом, а потом додала цю Hyaluronic Acid 2% + B5.

Зараз використовую цю сироватку на ніч, а потім закриваю Nutrition від Natureal (останній також щиро раджу).

Обличчя поступово повертається до нормального стану, шкіра більш зволожена, шелушіння та подразнення зменшилось.

Щодо зручності користування - консинстенція липкувата та тянуча, тож, вранці я цей засіб не використовую.

Нижче наводжу склад:

Aqua (Water), Sodium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Propanediol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Panthenol, Ahnfeltia Concinna Extract, Glycerin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Isoceteth-20, Ethoxydiglycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.