Бьюті інн овація для догляду за шкірою обличчя
Як зробити очищення шкіри максимально ефективним? Найчастіше косметичних засобів недостатньо, адже вони не можуть проникнути глибоко в пори. Тому б'юті-інноватори розробили спеціальні щіточки-масажери, які крім цього сприяють оновленню шкіри та пружності.
Скільки б не було обурень та "хайпу" щодо електро щіточок, їхня ефективність науково підтверджена.
Кілька років тому придбала таку щітку від ANLAN і вона досі радує мене.
Покупка не бюджетна, але можна знайти різні непогані варіанти, і за доступною ціною. Головне зверніть увагу на якість матеріалів і функціонал.
• Основна функція щіточки – це ефективне очищення . На додаток до цього, щіточка робить гарний масаж шкіри. Він стимулює кровообіг, допомагає позбутися мертвих клітин, тобто сприяє загальному поліпшенню та оновленню шкіри.
• Щіточка дуже компактна, її можна брати навіть у подорожі. З одного боку – м'які силіконові щетинки, з іншого – ребристий масажер. Вмикається пристрій середньою кнопкою та інтенсивність вібрації регулюється кнопками "+"/"-".
• Працює не дуже тихо. Заряджається через прогумований вхід. USB не стандартний, зарядка є у комплекті. Гаджет повністю водонепроникний і навіть у зарядний відділ вода потрапити не може. Можна мити покійно!
• Вранці та ввечері використовую щіточку при вмиванні пінкою У цьому дуеті моя умивашка розкрилася по новому. Очищення стало в рази ефективнішим, після використання шкіра здається відпочившою. Роздратування на чутливій шкірі немає. Дуже подобається масаж, який робить щіточка. Для мене це стало справжньою знахідкою!
Коментарі (0)