O’Ostah

Tangle Teezer The Scalp Exfoliator & Massager

Tangle Teezer The Scalp Exfoliator & Massager
Tangle Teezer The Scalp Exfoliator & Massager

За останній час я змінила три шабери. Перший розклеївся від води, другий розбився, а третій видався настільки жорстким, що він ліпше підійшов би для антицелюлітного масажу. Тому я вирішила витратити кошти на Тангл, якому довіряю.

‼️Бачу, що в коментарях дівчатка не дуже зрозуміли для чого ця штука і поставили низькі оцінки. Це не щітка для розчісування волосся, а інструмент для догляду за скальпом‼️

  1. Просто чухати шкіру голови. Це приємно, корисно і навіть знімає стрес. Під час «чухання» можна побачити на поверхні масажера лусочки шкіри (хоча лупи у мене немає!), такий масаж корисний для росту та укріплює волосся.
  2. Брати з собою в душ. Використовую замість шабера під час нанесення шампуню, а також емульгую гаджетом масочки.
  3. Приємний бонус! Під час миття голови у мене випадає волосся. Тепер воно залишається на масажері (дівчатка зрозуміють😉)
  • По-перше, це два види зубчиків. Довші забезпечують відлущення, а коротенькі - масажний ефект. Мені подобається, що вони достатньо відчутні під час масажу, це оцінять дівчата з густим волоссям. Але якщо ви маєте чутливу шкіру - не раджу.
  • По-друге, форма основи. Аксессуар створено таким чином, що він надійно фіксується на пальчиках та не вислизає у воді. Дуже зручний, рука не втомлюється.

Мені здається, що ця штука має бути у кожної красуні, яка піклується про своє волосся. Мій малюк у використанні лише місяць, а я вже не можу без нього жити💜