Євгенія 👩

Ще одна покупка під впливом спільноти 💙

Ще одна покупка під впливом спільноти 💙
Ще одна покупка під впливом спільноти 💙

Всім привіт ✌

Сьогодні у мене на огляді міцелярний гель для делікатного та глибокого очищення від Babe. Про цей гель, як і про бренд, я дізналася від Таніші - з її допису про б'юті бокс від makeup. Вирішила, що мені просто необхідно його затестити, тому купила та і ділюсь враженнями 👇

Гель представлений у класичному флаконі із пластику. Флакон прозорий, що дозволяє стежити за витратою засобу).
Дозатор-помпа, натискається м'яко, не "плюється", економічно виділяє засіб у необхідній для використання кількості.
Об'єм: 245 мл, витрата економічна.

Гель густий, досить щільний і в'язкий. На дотик м'який, рухливий. Дає ніжну пінку, не скажу, що дуже пишну, але цілком достатню для комфортного вмивання.

Гель повністю прозорий, тому що у складі немає барвників і це дуже добре).

Аромат ніжний, не дуже насичений, але приємний. Гель пахне морською свіжістю з нотками алое. Запах досить швидко вивітрюється зі шкіри, тому не завдає ніякого дискомфорту.

Гель можна використовувати двома способами:

  • Для видалення макіяжу.
  • Просто як умивалку.

Я спробувала обидва способи і зупинилася на другому. Мені зручніше змити косметику (особливо водостійку) класичною міцеляркою, а гелем видалити залишки макіяжу і глибше очистити шкіру).

Але відразу хочу відзначити, що гель досить добре, робить демакіяж, навіть щільних і дуже стійких текстур. Просто, мені не подобається сам процес очищення пінкою), але зазначу, що це мої особисті примхи, які ніяк не стосуються якості та дії гелю).

Гель практично відразу дає ніжну пінку. Дуже м'яко ковзає по шкірі і не викликає жодних неприємних відчуттів у процесі очищення. Очищає дуже делікатно, не щипає очі.
Добре змивається теплою водою з першого разу. Після змивання не залишає на шкірі липкості, маслянистості та стягнутості.

Після гелю стандартний догляд – тонер, сироватка та крем.

Гель я використовую протягом 1 місяця, вранці та ввечері. Перший тиждень використання я не бачила якихось серйозних змін – просто класичне очищення та матування. Однак, через 2 тижні, помітила, що висипів поменшало, та й загалом шкіра стала виглядати більш доглянутою). Тому сміливо можу заявити, що цей гель має не миттєвий, а накопичувальний ефект.

  • Дбайливо, але глибоко очищає шкіру від залишків макіяжу, шкірного сала та від повсякденних забруднень.
  • Добре видаляє макіяж, як денний, так і більш щільний - вечірній. Справляється навіть із водостійкими текстурами.
  • Пом'якшує шкіру, робить її більш гладкою і шовковистою на дотик.
  • Покращує текстуру шкіри, вирівнює тон, навіть трохи надає сяйва.
  • Добре матує шкіру, при цьому не сушить та не стягує її.
  • Не викликав алергічних реакцій і не забив пори.

Мені сподобався цей гель, він добре справляється зі своїми завданнями, має гіпоалергенний склад та приємну текстуру. Покупкою задоволена, думаю, що повторно його куплю і не раз, тому буду рекомендувати👍.
Дякую за увагу💕