Spf які зараз використовую ☀️
Мої бюджетні засоби для обличчя з spf.
Дуже важливо захищати шкіру від сонячного випромінювання. Взимку я використовую spf 15 ,а з настанням весни збільшую до spf 30 і цього року придбала ще spf 50.
Протягом дня я не оновлюю сонцезахист і не знаходжуся більше години під сонцем.
Hirudo Derm Aqua Ideal spf 15
У використанні 2 місяці.
Консистенція - кремово-гелева ,білого кольору.
Легко розподіляється, немає блиску, швидко поглинається і не відчувається на шкірі.
Об'єм - 50 мл.
Аромат - легкий, ненав'язливий.
Можна придбати в аптеці.
Через легку консистенцію, частіше використовую саме цей засіб. Але якщо знаю, що потрібно буде перебувати під сонячним промінням, беру інший з більшим захистом. За 2 місяці користування, витратила половину флакона( як вже сказала,чередую декілька засобів).
Моя шкіра комбінована, жирниться Т зона. Hirudo Derm (spf 15)не забив пори та не викликає висипань у мене.
Упакування- пластиковий флакончик з кришкою та дозатором.
Hirudo Derm Sun Protect Ultra Protect Face spf 50
У використаннні 2 місяці.
Консистенція - кремова з жовтуватим відтінком.
Розподіляється вже не так легко як spf 15. Але при цьому рівномірно лягає на шкіру та не вибілює її.
Коли тестувала крем-желе з вітаміном С від Garnier і зверху наносила цей spf ,було складніше розподілити, бо крем -желе має липкість.
Після нанесення, шкіра блищить. Але при цьому не забив мені пори та не викликав висипання.
Об'єм-50 мл.
Аромат- більш насичений, специфічний.
Упакування-пластиковий флакон з кришкою та дозатором.
У обох засобів від Hirudo Derm зручний дозатор, фіксовано видає продукт.
Isana Hyaluron intense spf 30
У використанні декілька місяців. Придбала за кордоном, користувалася влітку і забула за нього до цього часу. Зараз буду активно застосовувати.
Консистенція- кремова з жовтуватим відтінком.
Розподіляється легко, без білих розводів. Трохи блищить на шкірі.
Не викликає запалення та не забиває пори.
Об'єм-50 мл.
Аромат- специфічний,достатньо насичений.
Упакування - скляний флакон з пластиковою кришкою,що відкручується.
Про те, як лягає тон або вв крем на ці spf ,я поділитись не можу, бо в повсякденному житті ,95 відсотків часу не використовую нічого окрім крему.
Коментарі (0)