Almond milk

Гідрофільний бальзам Bandi Medical Expert

Гідрофільний бальзам Bandi Medical Expert
Гідрофільний бальзам Bandi Medical Expert

У пошуках хорошого засобу для зняття макіяжу знайшла цей бюджетний скарб!

До цього користувалась різними міцелярками і гідрофільною олією Relance. Але жоден з цих засобів не задовільняв мої потреби на 100%, а радше розчаровував - дратував шкіру або очі. Я вже здалась у пошуках бюджетного засобу і майже закинула в корзину відомий гідрофільний бальзам від Heimish, але натрапила на цю баночку і дала їй шанс. І не дарма!

Безперечним плюсом цього бальзаму є його ціна - 380грн за 90мл.

Користуюсь я цим засобом вже більше місяця ввечері у якості першого етапу свого очищення, 3-4 рази на тиждень - для зняття макіяжу або після сонцезахисного крему. І бальзам навіть і не думає закінчуватись!

В баночці вас зустрічає щільний баттер, який швидко плавиться в руках і легко розподіляється по шкірі. Вистачає близько хвилини, щоб він повністю розчинив косметику на обличчі.

Емульгується середньо, перетворюється на ріденьке молочко, яке іноді все ж залишає жирненьку плівочку. Це безперечно мінус цього засобу, але й нагадування, що очищення має бути двохетапним і всі засоби для зняття макіяжу треба додатково змивати гелем чи пінкою для вмивання. Додатковим плюсом можу відмітити те, що він не залишається плівкою і не щипле очі після змивання макіяжу з них - цим сильно грішив мій попередній гідрофільний засіб.

Моя шкіра схильна до появи міліумів навколо очей, у тому числі і при недостатньому очищенні, але за час використання цього засобу жодних неприємних ефектів не було викликано.

Сьогоднішні опоненти бальзаму:

- BB-крем C'est magic від L'oreal Paris

- Кайал від Lamel я якості основи під тіні - Мій огляд: https://club.makeup.com.ua/post/11181/

- Тіні з палетки Gone Metal від ColourPop

- Туш для вій Variete від Eveline

- Олівець для брів Insta Puff Brows від Lamel

- Гель для брів

- Мультитаскер від Unico у якості помади

Як можна бачити на фото, бальзам добре впорався з цим макіяжем і після змивання не залишив ефекту панди 🐼