Strange Love

Контурна пластика. Частина 2: Губи та вилиці

Контурна пластика. Частина 2: Губи та вилиці

Наразі я пройшла другий етап цієї процедури, а також зробила незначне втручання в губи. Сьогодні розповім детальніше про свій досвід та післяпроцедурний догляд.


І так, нагадаю: майже місяць тому мені ввели 1 мл філлеру в середньою третину обличчя та скули. Цієї кількості філлеру виявилося замало, адже у мене спостерігається дуже сильний дефіцит об'єму в цій зоні. Тому косметолог одразу попередила про те, що мені знадобиться повторне введення на корекції. По загоєнню після першої процедури одна зі щік виглядала менш наповненою та круглою, інша ж навпаки - добре округлилася і майже не потребувала додаткового об'єму. Тому на корекції більшу частину філлеру (орієнтовно 0.6-0.7) ввели в проблемну щоку. Буквально 0.2-0.1 - в "гарну" щоку. Залишок - в губи.

По загоєнню після корекції моя носощічна борозда не зникла в нуль. Косметолог пояснила, що добитися повного зникнення майже неможливо. Проте ефект мені подобається, обличчя стало круглішим, щічки піднялися і наповнилися. Такої разючої різниці, як після першої процедури, немає, однак результат став більш довершеним.

У мене від природи великі та гарні губи, які не потребують серйозного втручання. Проте натуральні уста мають здатність дуже сильно стискатися та ставати тонкими під час усмішки. Також мене турбує доволі велика відстань між носом та губами.

Я озвучила косметологу свої зауваження до власних губ. І вона запропонувала "проармувати" губи 0.2 мл філлера. Косметолог за допомогою ін'єкцій вивернула верхню губу і заповнила найменш об'ємні зони на нижній. Для порівняння: зазвичай на контурну пластику губ йде 1-2мл. Мені ж ввели лише 0.2мл. Тому ефект мінімальний, але я його бачу.

Верхня губа стала більш припіднятою, візуально скоротилась відстань до носа. Коли я усміхаюся, губа не стискається настільки сильно. Проте більше ніяких змін в об'ємі чи формі немає. Воно і не дивно: об'єм введеного філлера мізерний.

На губах я використовувала гель "Троксевазин" та бальзам Natura House Soothing Lip Balm. Його мені, до слова, подарувала одна з найталановитіших авторок на Makeup Club 🩷 За що їй величезна дяка, бо засіб справді дуже хороший. Буду тепер купувати лише його. Soothing Lip Balm добре зволожує, створює ніжний блиск та пом'якшує сухі кірочки. Планую написати на нього окремий відгук.

На щоках в якості догляду в перші дні після процедури я використовувала крем Bioderma Sensibio AR Anti-Redness Cream. Від добре заспокоює, забирає почервоніння та набряклість.

Також використовувала сонцезахист з першого ж дня після процедури. А саме FarmStay Hyaluronic UV Shield Sun Block Cream SPF50+ та легендарний санскрін від Beauty of Joseon.

Вмивашку також брала від Bioderma. А саме масло Bioderma Atoderm Shower Oil, воно добре змиває сонцезахист.

Мені подобається те, як виглядають мої щічки і губи після процедури. Наразі планую зупинитися та лише додавати об'єму раз у 1-2 роки. З філлером мені комфортно, аномальних набряків немає, нічого не болить та не турбує. Підсумовуючи, я ставлю процедурі 5 з 5.