Anna_feerie

Макіяж з гранжевим вайбом

Макіяж з гранжевим вайбом
Макіяж з гранжевим вайбом

Коли дощить вже другий тиждень поспіль, хочеться якось себе підбадьорити - тож я вирішила зробити сяючий мейк (щоправда, погода все ж вплинула на вибір кольорової гами, тому мені цей образ нагадує щось в гранжевому напрямку, тільки light варіант 🤪).

Макіяж з гранжевим вайбом

Він все ще дуууже темний для мене (детально про нього писала тут https://club.makeup.com.ua/post/4439/), тому я освітлила його за допомогою аджастера (якщо ви досі не маєте такого помічника, то обов'язково заходьте сюди: https://club.makeup.com.ua/post/2769/).

Також Enough Collagen в нерозбавленому вигляді сьогодні в мене працював у ролі скульптора)). Рум'яна ж з хайлайтером я взяла з лімітованої палетки Estee Lauder by Violette.

Очі: улюблена база під тіні Nyx High Definition, куточки та складки повік затемнені бежевими відтінками з палетки Lamel Moonrise. А в центрі - пігмент-слюда від українського бренду Lotus Flower у відтінку "Стамбульські ночі". Це дуже красивий та складний відтінок, адже він являє собою мультихром блискіток на світло коричневій підложці. Туш - Maybelline Lash Sensational.

А зверху - саморобний блиск (https://club.makeup.com.ua/post/9520/), який мені подобається з кожним використанням все більше 🥳.