Strange Love

Найкращий бальзам для губ

Найкращий бальзам для губ

Natura House Soothing Lip Balm - ідеальний засіб, який заліковує тріщинки, вирівнює рельєф та зволожує губи, а не лише імітує відновлення шкіри.

Я з цим бальзамом уже рівно тиждень. І жодного разу у мене не з'явилися кірочки чи тріщинки. І це величезне досягнення. Губи м'які на дотик, об'ємні і блискучі. Засіб не створює білої плівки на губах через кілька годин, а одного нанесення вистачає на 5-6 годин спокою.

На відміну від розпіареного Carmex, цей малюк не викликає звикання та залежності. Так, Carmex справді добре розмочує кірочки та заморожує тріщинки, забираючи цим самим дискомфорт. Проте при регулярному використанні він сушить, перетворює вас на наркомана, якому треба поновлювати шар бальзаму кожні 2 години, аби не втрачати відчуття комфорту.

Natura House Soothing Lip Balm достатньо нанести один раз в день.

Бальзам має таючу жирну консистенцію, прозорий, легко розподіляється губами, проте не тече за край. Він частково вбирається, проте якась його частина залишається на поверхні і дарує натуральний блиск.

Natura House Soothing Lip Balm має приємний аромат амаретто. Запах дуже ніжний та майже не залишається на губах, тому дратувати не буде.

З його допомогою можна легко розподілити бальзам рівномірним шаром. Єдиний мінус пакування - якщо бальзам нагрівся, він починає трішки підтікати. Тому краще уникати нагрівання.

Цей бальзам виявився ідеальним для мене. 10/10. Він реально лікує шкіру губ та дарує комфорт на 5-6 годин без поновлення.

Якщо вас цікавить детальний розбір його складу, а не лише враження від використання, загляніть у відгук Тамари Комарницької. Ця авторка робить шикарні майже науково-популярні пости про косметику.

Автору А. ще раз shout out!;)