Strange Love

Освітлююча сироватка з ідеальним складом

Освітлююча сироватка з ідеальним складом

Сироватка Axis-Y Dark Spot Correcting Glow Serum обов'язково сподобається вам, якщо ви шукає легкий засіб на щодень для боротьби з пігментацією та запальними процесами. У даної сироватки просто ідеальний склад. Тут і адекватна концентрація ніацинаміду, і сквалан, і антиоксиданти. Також засіб містить гіалуронову кислоту, тож здатен зволожувати шкіру.

По-перше, мені сподобалась упаковка продукту. Його приваблива пляшечка з дозатором-помпою дозволяє легко і точно дозувати сироватку. Це зручно і гігієнічно.

По-друге, застосування сироватки було простим і зручним. Легка водяниста текстура добре вбирається в шкіру, не залишаючи жирної або липкої плівки. Це дозволяє мені використовувати її під зволожуючий лосьйон чи сонцезахист.

Сироватка провалюється в шкіру безслідно. Проте я намагаюся її перекривати чимось жирнішим ще до моменту висихання.

Однак найбільше мене вразили результати від використання Axis-Y Dark Spot Correcting Glow Serum. Після кількох тижнів регулярного застосування в денну пору (між нічним застосуванням ретинолу і бензоїл пероксиду), я помітила зменшення темних плям на моєму обличчі. Шкіра стала свіжішою, більш рівномірною та здоровою. Потужні інгредієнти, такі як ніацинамід і екстракт родіоли розгладжують і освітлюють шкіру, а екстракт лакриці зменшує запалення і робить тон обличчя більш однотонним. Навіть запалений прищик через 2-3 години після нанесення стає менш червоним та помітним. Шкіра гоїться швидше.

Також, я хочу зазначити, що сироватка має дуже приємний аромат розмарину, притаманний багатьом корейським засобам.

Рекомендую Axis-Y Dark Spot Correcting Glow Serum як ідеальний ніацинаміновий засіб для повсякденного використання. 5 з 5!