Alyona Fedyk

Засоби Shelly: приємний релакс-догляд

Засоби Shelly: приємний релакс-догляд

Якщо догляд за руками я довіряю лише собі, то мої ніжки бували у подологів до минулого літа:) Страждаю проблемою вростання нігтів, а це боляче та дискомфортно, якщо вчасно не приводити нігті в порядок. Але я все ж навчилась сама справлятись з цією проблемою, тому тепер іноді хочу просто побалувати себе приємним процесом догляду за ніжками.

Ці засоби я використовую між процедурами хард-педікюру (корекція форми нігтів, видалення вростань, кислотний пілінг або проста обробка стоп терткою для педікюру). Якщо ви ходите до майстра, то пілінг і олійку можна сміливо використовувати вдома для краси рук і ніг. Зараз пора відкритого взуття, тому закрити очі на неакуратний педікюр вже не вийде))) Розповідати про самостійний процес боротьби з вросшими нігтиками сьогодні я не буду, а от про приємний foot-релакс розкажу.

Пілінг-скатка та олія для кутикули Shelly дуже круто пролонгують результат після педікюру та допомагають трішки відтягнути процес наступного догляду. Ну і цей запах… Просто кайф!

Цей засіб вже точно зі мною надовго. Він має рівномірну гелеву текстуру, яка скачується та робить шкіру дууууже м’якою. Ніяких абразивних частинок тут немає. Наношу його на суху шкіру ніг або рук та імітую втирання, а потім змиваю водою. Відчувається ідеальна чистота до скрипу, при цьому ніякої сухості. Шкіра наче наповнена живильними оліями, дуже ніжна, м’яка та гладенька. Чесно, наносити крем зовсім не хочеться)

  • формула з АНА-кислотами (гліколевою, винною та лимонною), гідролатом троянди та екстрактом граната, які відлущують огорогілий шар, полірують та пом’якшують шкіру;
  • гарно вирівнює тон при регулярному використанні;
  • спонукає до масажу, який іноді лінь робити;
  • просто вау-аромат: ніжний та легкий запах гранату, і може зооовсім трішки троянди. Тримається довго.

Взяла в якості доповнення до замовлення, бо насправді я не дуже люблю олії. Ця гарно вбирається і не дратує жирністю тривалий час. Зі своїми функціями справляється, але запах після пілінгу трішки хімозний. Зрештою, якщо ви любите солодкі ягідні аромати, то ця олійка не викличе у вас невдоволення:)

  • містить екстракт суниці та вітамін Е, які зволожують кутикулу та шкіру бокових валиків, роблячи їхній вигляд більш акуратним;
  • бренд стверджує, що зміцнює нігті, але для цього треба тестувати довше;
  • справді легка текстура, яка швидко вбирається;
  • солодкий ягідний аромат, мені більше нагадує вишню:)