saybeautyk

Назбирала трошки пустих баночок

Назбирала трошки пустих баночок

Майже всі пляшечки в цьому дописі мені дарувала подруга на день народження - і що з цього вийшло?

Спершу хотіла б розповісти про Bilou.

Зараз на цей бренд прям бум - всі так розхвалюють його, що, звичайно, я хотіла спробувати. У мене був такий набір мініатюрок: шампунь, кондиціонер, спрей для волосся і пінка для тіла. Всі засоби були дуже міні - тому я потягнула їх з собою у поїздку до Львова. Взяла їх і більше нічого. На тиждень. І це була просто найбільша моя помилка🫠

Я мила голову ранками по 40-50 хв - бо шампунь просто не хотів вимиватися з волосся, у мене таке вперше взагалі. Дуже агресивний, пересушив усю довжину в хлам. Нікому не рекомендувала б, із плюсів - лише дуже смачний карамельний запах.

Кондиціонер - ніякий. Він не робив нічого, про якесь помʼякшення після цього адового шампуню і мови не йшлося.

Сподобався лише спрей, бо окрім приємного аромату він +- працюючий. Має консистенцію молочка і трохи згладжує волос, зволожує. Але знову ж таки - є альтернативи краще і дешевше, на мій погляд.

Загалом 2/10 і те тільки за аромат, якщо думаєте брати чи ні - однозначно НІ! У мене пересушена довжина ще з січня🫠

Шампунь і кондиціонер з нереально класним запахом чайного дерева. Хоч я і не люблю цю віддушку, але тут вона прям крута - свіжа, наче після баньки 🥰 в цілому як бюджетний догляд для жирної шкіри голови - ок, шампунь волосся не сплутував і біди не наробив, кондиціонер нормальний, звичайний. Не фонтан, але пойдьот. За свої гроші це дуже непогана лінійка.

Пінка Under twenty з гліколевою і мигдальною кислотами, глюконолактоном на мʼяких ПАР - це знахідка, це скарб! Просто perfect 🤩 Я перевіряла рН засобу - там все ок, в межах 5👌🏻 дуже делікатна пінка, комбі шкірі - супер, жирній може трохи недоочищати. Я 100% її повторю.

Дуже кайфовий лосьйон для тіла. Мені сподобався зручний формат - вилила на ручку, провела по шкірі - і готово. Не треба вазюкати по шкірі, чекати 100 років, поки воно вбереться. Тут все максимально просто, швидко, ще й класне зволоження👌🏻 повторила б ще багато разів, але не знаю, де купити, бо це також був подарунок.