Kristina S

Догляд від українського бренду натуральної косметики StoyanA

Догляд від українського бренду натуральної косметики StoyanA
Догляд від українського бренду натуральної косметики StoyanA
Догляд від українського бренду натуральної косметики StoyanA

StoyanA - український бренд натуральної косметики. Їх засоби не тестуються на тваринах. Через натуральний склад, рекомендується використати засоби після відкриття протягом 6 місяців.
Sensitive skin - лінійка для чутливої та сухої шкіри схильної до подразнень.
Напередодні отримання набору, я проаналізувала стан своєї шкіри і зрозуміла,що порушений шкірний бар'єр. Від будь якого засобу, що був на моїй шкірі, я відчувала печіння. Турбувала сухість та почервоніння,проте я не звертала на це особливої уваги. Не можу сказати, що саме викликало це ,але агресивними активами я не користувалася.
Я ввела в догляд крем з керамідами і почала тестувати  косметику StoyanA.

Я зраділа формату пінки для очищення обличчя, бо вже багато часу використовувала саме їх.
Це було перше, що проконтактувало з моїм обличчям і я не очікувала настільки яскравий аромат засобу. Мені нагадує квіткові парфуми, але якщо відкрити дозатор, то відчувається трав'яний, насичений аромат. Зараз я вже звикла і мені навіть подобається.
Для вмивання мені досить двох натискань помпи.
●Дозатор ● працює справно, але при першому натисканні піна не така об'ємна як при другому.
●Відчуття після нанесення ●відчувається жирність на долонях при змиванні, ніби мастила олією і тепер змиваю водою, це також щось нове для мене. Якщо ви очікуєте відчуття очищення до "скрипу", то цього не буде. При цьому на обличчі немає відчуття плівки, вона делікатно очищується та м'яка на дотик.

Раніше не використовувала подібний вид ексфоліації, тому було цікаво застосувати.
●Консистенція ● гелева, прозора.
●Аромат ●приємний, відрізняється від пінки та тоніку. Було трохи лячно перед нанесенням, адже шкіра не в найкращому стані. Але так як він позиціонується для сухої та чутливої шкіри, схильної до подразнень, я наважилася.
Головне, що я зрозуміла - потрібно наносити рівномірно( це ж вказується в інструкції) і не товстим шаром.
В місцях де я нерівномірно розподілила ексфоліант, після 15 хвилин, помітила почервоніння. Одразу змила і все було добре.
●Відчуття після нанесення● незначне поколювання, але як вже казала, при пошкодженому бар'єрі, я відчувала це кожного разу з будь-якими засобами. Згодом побачу чи зберігаються відчуття.
Ексфоліант швидко підсихає і залишається липкою плівкою. Краще прибирати волосся,бо воно так і норовить приклеїтися до обличчя.
Змивається теплою водою без проблем.
Шкіра на дотик доглянута, м'яка. Використовувала поки що один раз, згодом буду поступово вводити його у свій догляд.
Дозатор працює справно.
Використання економне , тому об'єму 100 мл вистачить надовго.

Під час першого використання я завчасно не відкрила дозатор і прийнялася вмиватися пінкою. Коли прийшов час застосування тоніку я не змогла активувати дозатор з першого разу і виникла думка, що він зламаний. Врешті-решт після декількох хвилин намагань, я відкрутила його від пляшечки та налила на долоні. А вже потім із допомогою рушника і більших зусиль вдалося активувати помпу.
●Аромат● насичений, трав'яний; нагадує запах піни; відчувається декілька годин,навіть після нанесення крему для обличчя.
●Відчуття після нанесення● добре зволожує та тонізує шкіру, не викликає неприємних відчуттів.
●Дозатор ●за один раз видає велику кількість засобу.

Так як я не використовую на цьому етапі ватяні диски,а розподіляю засіб руками - натискаю не до кінця.
Великого об'єму 250 мл вистачить на довготривале використання.

Дуже мила маленька пляшечка, яку зручно брати у подорож та зберігати у ванній кімнаті.
●Консистенція●кремово-гелева , білого кольору.
●Аромат ●приємний,легкий, не схожий на інші цієї лінійки.
●Відчуття після нанесення● вистачає двох натискань для всього обличчя. Крем розподіляється легко і лягає тонким шаром,який не відчувається. Але при нанесенні на вологу шкіру після тоніку, він спочатку трохи розподіляється білими розводами і потрібно ретельніше втирати. Якщо мастити на суху шкіру, то вбирається одразу.
На теплу пору року, підійде ідеально. Моя чутлива, комбінована та проблемна шкіра почувається зволоженою без обтяженя. Крем не викликав неприємних відчуттів.
Дозатор зручний, працює справно.
●Об'єм●30 мл.


Отже, знайомство з брендом доглядової косметики StoyanA пройшло чудово. Я дуже задоволена усіма засобами, які мені вдалося протестувати. Із задоволенням продовжу користуватись.