Ksyposhka

Спонжі для вмивання

Спонжі для вмивання
Спонжі для вмивання

Скажу одразу що я вперше купила такі губки для вмивання ,раніше я бачила їх на мейкапі але чомусь вагалась купити ,бо хтось писав що вони норм ,а хтось що фігня .

Та я і сама думала що вони порвутся вже через тиждень використання ,а тут зайшла у місцевий магазин і там продавались схожі по 19 грн ,тож чьому б не спробувати за таку ціну .

• В пачці йде одразу дві губки ,на дотик вони однаково м‘які але плотненькі ,після намокання вона стає ще більш м‘якою.
  • Що за матеріал ? гадки не маю ,усе на китайському написано 😅
  • Я читала багато відгуків що з такою губкою треба багато засобу для вмивання ,але мені навпаки задається що з нею більш економно витрачається засіб ,вона добре вспінює гель та рівномірно розподіляє засіб по обличчу.

Використовую я спонж не дуже часто ,взагалі на етикетці написано що вони для пілінгу ,але не сказала б що губка прям для цього підходить.

Але все ж таки вона глибоко очіщує і кожного дня терти лице ,я б нею не радила ,по суті вона як скраб .

• Шкіра після неї дуже ніжна та гладенька ,якщо просто умиватися гелем без губки такого ефекту нема .
  • Найчастіше я використовую її для зняття масок або після того як зніму макіяж міцеляркою ,вона добре прибирає залишки засобів зі шкіри які не прибрала міцелярка та робить невеликий масаж.
  • Користуватися нею дуже зручно та комфортно 👌🏻
  • Губка швидко висиха .Я не сушу її якось по особливому ,просто кладу на кришку засобу для вмивання і на ранок вона вже суха .
  • Мию її по необхідності ,від залишків косметики звичайним рідким милом.

Я поки що користуюсь тільки рожевою і вона після висихання трішки зсохлась ,порівняно з зеленою вона стала меншою ,але не порвалась хоча користуюсь нею вже майже 2 місяці .

Взагалі класні штуки 🔥Даремно я раніше собі таку не придбала.

На мейкапі я не знайшла таку ж саму фірму ,тож прикріплю теж бюджетні варіанти таких спонжів ,можливо хтось теж захоче спробувати😌

Спонжі для вмивання
Спонжі для вмивання
Спонжі для вмивання