Strange Love

Хороша маска від чорних цяток

Хороша маска від чорних цяток
Хороша маска від чорних цяток

Перше, що мені сподобалося, це те, що маска має ніжну і гладку текстуру, яка добре розподіляється по шкірі. Я залишаю її на обличчі протягом 10-15 хвилин, як вказано в інструкції. В процесі застосування не відчувалася сильна стягнутість або дискомфорт, що є великим плюсом для сухої шкіри.

Саліцилова кислота, яка є основним активним інгредієнтом маски, відома своїми протизапальними і відшаровуючими властивостями. Вона допомагає зменшити запалення і видалити забруднення з пор. Важливою перевагою цієї маски є те, що вона не пересушує мою шкіру так, як інші маски глиняно-вугільної категорії. Після використання маски, моїй шкірі комфортно, проте я все одно наношу зволожуючі засоби після змивання.

Ось показове порівняння до та після. Очевидно, що всі темні цятки не зникли, проте шкіра стала більш сяючою та менш рельєфною, зникло лущення.

Маска добре підійде жирній та проблемній шкірі для використання майже на усіх зонах обличчя. На сухій шкірі The Ordinary Salicylic Acid 2% Masque раджу використовувати лише у зоні носа, аби справитися з чорними цятками.